Fotoğrafıma Dokunma
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 20 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
AyCii
Just Married...
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 3,555

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 12:49 pm Mesaj: #1

Bilindiği gibi, Maliye bakanlığı, 01 Temmuz 2008 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, fotoğraf makinelerinden %20 oranında Özel Tüketim Vergisi almaya başladı. Bu verginin gerekçesi ise şuydu: "2010 yılında İstanbul'un Avrupa Kültür Başkenti seçilmesine fon sağlanması."

Fotoğrafıma dokunma! adlı oluşum, bu vergiye karşı bir imza kampanyası başlattı. Oluşumun söylevi ise şu: "Sayın devlet büyüklerim... Her şey için vergi ödüyorum zaten. Lütfen benim işime, hobime, sanatıma dokunma. Ben fotoğraf çekmek istiyorum. Anı ölümsüzleştirmek, güzellikleri paylaşmak için FOTOĞRAF ÇEKMEK İSTİYORUM..."

Siteye erişmek ve imzalama için
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!
tıklayabilirsiniz.

Kotu film yoktur, bi dilim sarelleli ekmek vardir!
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Micheal_Scofield
Mikrob-u Nüspetiye
Geyik Takımı

Üye No: 118,574

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 12:51 pm Mesaj: #2

Teşekkurler kaydımı yaptırdım Saygılar

eshquia
ehl-i keyf
Admin

Üye No: 16,455

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 1:07 pm Mesaj: #3

Teknolojinin hızla gelişmesi ve rekabetin artması nedeniyle son zamanlarda fotoğraf makinelerinde fiyatlar düştü. Eskiye nazaran çok daha fazla fotoğraf makinesi satılıyor. Devlet bunu yeni bir kazanç kapısı olarak algılamış olmalı. İstanbul'un Avrupa Kültür Başkenti olmasının maliyetinin bir kısmı halka yükleniyor. Ankara'da ya da başka bir şehirde fotoğraf makinesi alanlar da ödeyecek bu vergiyi bu arada. Ne güzel memleket!

Başka hayat..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
arsenLüpen
arsén de Léon

Üye No: 129,126

Uyarı : 1

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 1:24 pm Mesaj: #4

Turgut Özakman'ın 19 Mayıs 1999 adlı kitabını okuyanlar kitabın ne anlatmaya çalıştığını iyi bilir. Bir kez daha tekrar etmek gerekirse; Atatürk'ün bu sefer 19 Mayıs 1999 da Samsun'a çıkışını konu alan, kimilerine göre bir hayal ürünü, kimilerine göre yersiz bir söylem ama kimilerine göre de büyük bir özlemi dile getiren cesur bir adamın düşünceleri....

Kitabın 27. sayfasında bir cümle geçiyor; 26. sayfa Atatürk'ün Samsundan sonra ki durağı olan Ankara'nın 1999 yılındaki halini Atatürk'e anlatırken 27. sayfada Çankaya köşkünün önündeki o şatafatın Atatürk'te uyandırığı hisleri konu alıyor. Bahsi geçen cümle şöyle;
Şu gönlü yüce millete bak Salih (Bozok).. Kendi yarı aç yarı tok yaşıyor, temsilcilerini ve yöneticilerini petrol kralları gibi yaşatıyor.
Her yeni vergi haberinde bu cümle aklıma gelir.. Nihayetinde vatandaşın hobisinin de vergisi olur ve bu cümle bir daha akıldan hiç çıkmaz...

Teşekkürler AyCii umarım yararlı olur (:
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
efex61
Hamiş & Veledi Zurna
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 60,954
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 1:25 pm Mesaj: #5

Kaydımı yaptırdım...
Teşekkürler...

forumania
herşeye söz gerekmez

Üye No: 89,271
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 1:32 pm Mesaj: #6

2010 yılında İstanbul'un Avrupa Kültür Başkenti seçilmesine fon sağlanması."

Bu uygulama istanbulda benzin fiyatlarına eklenmiş arkadaşlar.vergiler yükseltilmiş.dünyanın en pahalı benzinini ve mazotunu kullanan yer istanbul.

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 29,416
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 1:48 pm Mesaj: #7

İmzaladım. Teşekkürler AyCii...

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
e.pack2
hiç olmamış ki
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 64,094

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 1:54 pm Mesaj: #8

kaydoldum efenim teşekkürler bilgilendirme için Saygılar

TurkBoard Fan

Üye No: 71,008
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 3:50 pm Mesaj: #9

Tamamdır Melek ama..

Kim olduğumu bilmenin ne önemi var..
Ya da nereden gelip nereye gittiğimin..
...
afl_musty
hayalle gerçek arası

Üye No: 74,445

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Tem 14, 2008 5:36 pm Mesaj: #10

kaydımı ekledim
teşekkürler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 20 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar