!!!sss!!!
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, puspus, VivaLaVida, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 19 sayfa) [Bu başlıkta 187 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
_sSs_
| Ma$uK |

Üye No: 59,368

Açıklama: oku sadece kapılma
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 17, 2008 5:16 am Mesaj: #1

selam arkadaşlar...her ne kadar yeni üye olmasamda biraz geç oldu galiba bu ama olsun sağlam olur inşallah...
ben Gökhan.. 1985 TRABZON doğumluyum.. iyikide öleyim... memleketimi çok severim her TRABZONLU gibi.. mesela (efex61) kankimdirde kendisi Gülücük
e bunlara doğal olarakta TRABZONSPOR'luyum tabe....
ilkokul,ortaokul ve lise eğitimini (TRABZON LİSESİ) burda tamamladıktan sonra malesef ve malesef üniv okumak için samsun yollarına düştükk.. burda Samsun'lu arkadşlar sakın alınmasın.. ben Samsun'u kötülemiyom okuldan kaynaklanıyor bu isyan.. ne demek istiyor bu diyorsanız kazanın gidin okuyun ve görün başka bişe demem Çok Mutlu
Samsun'da 5 yıllık eğitimim yeni bitti sayılır yane bitti gibi bişe işte Gülücük)
bu 5 senelik bölüm neydi derseniz İnşaat Mühendisliği Gülücük okuduk yane okumaya çalıştım işte...
geleceğin parıltılı mühendislerden biri olmaya çalışıyos işte bakalım Gülücük
hayatımda değer verdiğim insnlar vardır ve benm hayatım bundan ibarettir zaten..
gezmeyi,futbolu ve futbolla ilgili olan herşeyi çok severim... ve tabiki futbolu bilenleri çok severm.. kısacası...
TRABZONSPOR'umu çok severimmm....
bide kankimle geçirdğim zamanları hiçbişeye değişmem... zaten burya bile o yüsden geldim yaa çok ısrar etti kıramadımm sensiz olmuyor kanki dedi Gülücük napım işte o bişe dedimi sorgusuz sualsız yapasım geliyor.. o anladı ne demek istediğimi dimi kankaaaaaaaaaaaaaaa Çok Mutlu
benden bu kadar işte çok fazla bahsecek bişem yokk varda yok Gülücük zaten bundan sonra buralardayız inş bilmeyenlerde öğrenir..
ha bide nickimin anlamını merak edenler varsa şimdiden sölüyümm boşyeree merak etmeyin bende bilmiyorum Gülücük)

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
efex61
Hamiş & Veledi Zurna
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 60,954
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 17, 2008 5:22 am Mesaj: #2

Valla kanka, ne diyim bilemiyorum...
Türkboard'ı senin sayende öğrendim aslında (:

Şundan eminim kanka, Senin kim olduğunu ve gerçek yüzünü benim kadar iyi bilen 1 yada 2 kişi vardır dünyada (:
Hoşgeldin aramıza kardeşim! Kaliteli insanların bulunduğu foruma kaliteli birinin daha gelmesi ve bu kişinin en çok değer verdiğim biri olması beni sevindirdi!
Umarım kalıcı olursun ve tüm arkadaşlarla beraber güzel vakit geçiririz!
Güzel icraatlarını merakla bekliyorum!
Benim için değerli olan Türkboard şimdi daha da değerlendi...

_sSs_
| Ma$uK |

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 17, 2008 5:26 am Mesaj: #3

turkboardı benden öğrendin belki ama ben de senden çok şeyler öğrendim kardeşim..
iyiki varsın iyiki tanışmışız.. (nasıl yaptıysak böle bi hayatı :d )
eyw kanka saolasınn düşüncelerin için...
dediğin gibi bundan snra bende varım burda bakalım yapabilecekmiyiz...
verilen değerler karşılıklı kardeşim emin ol....

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
efex61
Hamiş & Veledi Zurna
Bölüm Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 17, 2008 5:29 am Mesaj: #4

Duygularımız karşılıklı kardeşim lakin çıkar amaçlı bir karşılık değil bizdeki...
İkimiz de birbirimizden çok şey öğrendik ve görünen o ki öğrenmeye devam edeceğiz (:
Yaşadığımız ve yaşayacağımız ekşınları hesaba katmak istemiyorum o zaman bu muhabbet çok uzar ve bunu uykusuz bünyem kaldıramaz kanka (:
Dileğim bundan sonra seni seviyeli muhabbetinle ve farklı bakış açın ile burda görebilmek...
Yapabileceğinden şüphen olmasın (:
Burası ayrı bir dünya (:

_sSs_
| Ma$uK |

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 17, 2008 5:33 am Mesaj: #5

aynen kanka...
dediğin gibi onlarıda şimdi başlarsak saymaya bırak senin uykusuz bünyen burası dayanamaz yane Gülücük
ama emin ol kanka öğrendikklerimiz öğreneceklerimizin yarısı bile olmadı daha..
bu yaz ekşın bizi bekliyor kanka biliyosu Gülücük her yaz oluyor bişe hiç yoktan Çok Mutlu
neyse kanka ben artık kaçar sanada Allah rahatlık versin...

efex61
Hamiş & Veledi Zurna
Bölüm Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 17, 2008 5:33 am Mesaj: #6

(:

_sSs_
| Ma$uK |

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 17, 2008 5:46 am Mesaj: #7

efex61
Hamiş & Veledi Zurna
Bölüm Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 17, 2008 5:49 am Mesaj: #8

Oy oy (:
Resimler ardı ardına geliyor (:
Bu Fener maçına gitmeden önceydi galiba kanka...
Yalan yok güzel çıkmışız yani (:
Saçlarımız ağarınca da gene böyle tebessüm ile yan yana poz veririz umarım kanka (:

_sSs_
| Ma$uK |

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 17, 2008 5:51 am Mesaj: #9

umma kanka öle olucak zten Gülücük)
tabe benm saçlarım ağırlaşana kadar yaşarsam Gülücük)
efet kanka fener maçından önceydi hane feneri 2-0 yendiğimiz maç Gülücük
nese kanka bırak benide yatayım daaaaaaaaaaaaa Polis

efex61
Hamiş & Veledi Zurna
Bölüm Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 17, 2008 5:53 am Mesaj: #10

Seni tutan mı var aslanım (:
Sen değil miydin kanka neden bu kadar erken yatıyorsun diyen (:
Neyse...
Gene bişe demiyorum (:

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 19 sayfa) [Bu başlıkta 187 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar