Ebru Şallı'dan selülite formül
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, exUBert, JiLda, merlin84
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 13 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
JiLda
Editör
Editör

Üye No: 71,805

Haber  Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt May 31, 2008 10:17 am Mesaj: #1

Formülü keşfeden Ebru Şallı ve selülitlerin 5 günde yok olacağına garanti veriyor...

Ünlü manken Ebru Şallı fazla kilolarından ve selülitlerinden kurtulmak isteyenler için bir içecek formülü geliştirdi. Detoks etkisi yapan içecek 5 günde etkisini gösteriyor.

Mankenliğin yanında yemekle, platesle ilgilenen ve kitap yazan Ebru Şallı kendisinin keşfettiği ve özellikle selülite çok iyi geldiğini söylediği bir içeceğin formülünü verdi.

Şallı keşfinin sonuçlarının kanıtlandığı bir detoks içeceği olduğunu belirtti. Herkesin evinde yapabileceği bu içeceği her sabah kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak alan birisinin, 5 günde kendisindeki değişimi fark edeceğini söyleyen Şallı, bu konuda hayli iddialı.

Ebru Şallı şöyle konuştu: “Formülümü yıllardır yemekle, kaloriyle ve neyin zararlı, neyin faydalı olduğunu öğrendiğim için inceleyerek buldum. Bu içecek vücuttaki toksinleri atıp, yağların hızlı bir şekilde yakılmasına yardımcı oluyor. 5 günde farkı gördüm. Selilütli bölgeleri sıkılaştırıyor. Herkes bu içeceği evinde yapabilir."

İŞTE EBRU ŞALLI'NIN KEŞFİ

3 Kabak
2 Enginar
1 Avuç Brokoli
1 Avuç Maydanoz
1 Orta boy soğan
Yarım limon suyu

Daha sonra bu suyla birlikte sebzeleri blendırdan geçiriyorsunuz. Üzerine limon suyunu da ekleyip tekrar blendırda karıştırdıktan sonra soğuk veya sıcak olarak içebiliyorsunuz. İçine başka hiçbir şey katmıyorsunuz. Sabahları günde 1 bardak içiyorsunuz.

Bugün

"Look mummy, there's an aeroplane up in the sky"
...
Did you see the frightened ones?
Did you hear the falling bombs?
Did you ever wonder why we had to run for shelter when the
promise of a brave new world unfurled beneath a clear blue sky?
...
The flames are all gone, but the pain lingers on
...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
e.pack2
hiç olmamış ki
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 64,094

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt May 31, 2008 10:25 am Mesaj: #2

ben o yukarda yazanların hiçbirini yemem ki karıştırıp içecem bi de Hehehehe ben selüleitlerimle mutluyum yow yow

Üye No: 79,641

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Haz 04, 2008 12:42 pm Mesaj: #3

bunu annem yapip icmisdi , hic bir faydasini gormedi migde bulantisindan Hehehehe

..::ZaMaN::..

Üye No: 71,854

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Haz 08, 2008 9:19 pm Mesaj: #4

fayda görülür tabi yaw ..
içersin miden bulanır ne var ne yok çıkarırsın kiloya dair bişi kalmaz selülit de geçer zamanla hahahahaha hahahahaha böww hayatta içmem derdime ne yaa .. iğrenç bir karışım Şok Hehehehe

yesil
E&E "29.10.2008"

Üye No: 69,983

Uyarı : 1

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 09, 2008 1:08 pm Mesaj: #5

Benim öle bi Sorunum yok Kilo almaya calisiorum öle bi formülde kesfetmismi ebru hanim Çok Mutlu

_Azad_
...SeK...
TurkBoard Fan

Üye No: 32,435

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 09, 2008 4:02 pm Mesaj: #6

Hadi gözümüz aydın... Çok Mutlu
Ebru Hanım da mucit oldu ya tükürüyorum topuklarıma Çok Mutlu Çok Mutlu

Mikrob-u Nüspetiye
Geyik Takımı

Üye No: 118,574

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Haz 09, 2008 4:05 pm Mesaj: #7

cok mutlu oldum bu haberı kutlamalıyız Heyoo Heyoo hahahahaha hahahahaha Çok Mutlu

dlxattack

Üye No: 113,053

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Haz 12, 2008 10:54 pm Mesaj: #8

Kendisi selulit içinde formulünü bulmus birde hahahahaha

bir varmış, bir yokmuş...

Üye No: 86,053

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Haz 13, 2008 1:03 am Mesaj: #9

tarihe geçecek bir buluş. hahahahaha hahahahaha hahahahaha
WolVeRinE
.
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,760
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Haz 13, 2008 1:07 am Mesaj: #10

Vizontele filminde de kelliğe förmül bulunmuştu; bu da onun gibidir... (:
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 13 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar