Dikkat Samethe Çıkablirrr !!!!!!
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, puspus, VivaLaVida, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 129 sayfa) [Bu başlıkta 1283 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
Micheal_Scofield
Mikrob-u Nüspetiye
Geyik Takımı

Üye No: 118,574

Açıklama: Giris: Normal Üye 1 Ytl Yönetici 5 Ytl.....
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal May 27, 2008 2:31 pm Mesaj: #1

Herkese merhaba öncelikle... Beni tanıyanlar daha iyi tanısın,hiç tanımayanlarda benim hakkımda bilgi sahibi olsun, gördüklerinde bu kim ya felan demesinler diye yazıyorum bunları.Çok Mutlu Kelimelerle ifade edemiyorum kendimiewt evet bazı sozcukler kendımı ifade edebilmem için yeterli olmuyor.(Tabiki Şaka)Çok Mutlu

Giriş baya iddialı olmus ama mazur görün alışkın değilim böyle seylere.Çok Mutlu Evet adım Samet İstanbulda 1991 subat 5 doğumluyum..... Tüm yaşantımı İstanbulda gecti.Ögrenim hayatımı halen İstanbulun güzide ilçelerinden olan Bayarampsada Rıfat Canayakın Lisenide 11 Mat B adlı sınıfta geçirmekteyim.Seneye Öss var geleceğimin 195 dk baglı kalacagı fıkrı benı cok düşündürüyor ama korkutmuyor !...Neyse kapatalım bu konuyu.Deli dolu şen şakrak bzen hayata bazen kadere bazen adalete gıcıklık olsun diye gülen güldüren biriyim.Yazım şiir tadında hem güldürsün hemde düsündürsün istiyorum...

TürkBoardla dogumgunum olan 5 subatta üye oldum tabiki Kuzenimn tavsiyesiyle (kuzenimi bilen bliyor:D) İlk nickim Samethe idi ama Talihsiz bir olayla karsılastım ve sıteden ''atıldım'' tabi bu olay bendekı Tb sevgılsını etkıledımı hayır dahada sevmeye basladım burayı.Cok güzel arkadaslılar edındım ve herkezı cok sevdım.Fazladan teyzelerim ,ablalarım,abilerim ,yaşıtlarımÇok Mutlu oldu.Bende bitmek bilmeyen Prison Break hastalıgı var bılemeyen yoktur heralde dizi hakkında duydunuz haberlerı şahsım ıle paylaşırsanız cok sevınırım.... Hıhı Çok Mutlu

En önemli şeyi untmuşum ben Fenerbahcelıyım mutluyum....Çok Mutlu Bana yardımcı olan ,sacmalamalarımı okuyan herkse tesekkur ederim....İyiki burdayım iyiki sizleri tanımışım.Yazıma bir kuple şiir ile son veriyorum. Çok Mutlu

Turkboardı seven herkesi seviyorum
İyi günler diliyorum... hahahahaha Çok Mutlu

mi niña
." Annabel Lee " .
TurkBoard Fan

Üye No: 88,520

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal May 27, 2008 2:35 pm Mesaj: #2

deyzesinin gülü Çok Seviyor

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 29,416
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal May 27, 2008 2:36 pm Mesaj: #3

Tamam. Sen oldun... Çok Mutlu

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Micheal_Scofield
Mikrob-u Nüspetiye
Geyik Takımı

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal May 27, 2008 2:38 pm Mesaj: #4

oldum dımı bı bu eksıktı Çok Mutlu Çok Mutlu Süperrrrrr

.VictoriA.
' 1 '
TurkBoard Fan

Üye No: 110,486

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal May 27, 2008 2:41 pm Mesaj: #5

kardeşim benim Çok Seviyor bi sayfamız daha oldu uğrayacak Melek ama.. Melek ama..

N a d a S

Bitti... Zor oldu ama bitti ...

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Micheal_Scofield
Mikrob-u Nüspetiye
Geyik Takımı

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal May 27, 2008 2:42 pm Mesaj: #6

herzamn beklerım Çok Seviyor Çok Mutlu

.VictoriA.
' 1 '
TurkBoard Fan

Üye No: 110,486

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal May 27, 2008 2:45 pm Mesaj: #7

ben de mi açsam artık ne façalı ne dersin zamanı geldi mi yow yow

N a d a S

Bitti... Zor oldu ama bitti ...

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Micheal_Scofield
Mikrob-u Nüspetiye
Geyik Takımı

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal May 27, 2008 2:45 pm Mesaj: #8

geldıde gecıyor bıle Çok Mutlu

Ex! Lyne
Lethe'm
TurkBoard Fan

Üye No: 82,236

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal May 27, 2008 2:46 pm Mesaj: #9

ben ablanım bana giriş ücreti yok... Çok Mutlu Ama bennn
hayırlı olsun sayfan kardeşceyzim benim... Utandı Çok Seviyor

s u s @ r o c k . . !

Micheal_Scofield
Mikrob-u Nüspetiye
Geyik Takımı

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal May 27, 2008 2:47 pm Mesaj: #10

cok teskkurler ablacım sızdende para alcaksam oooo Çok Mutlu Çok Mutlu

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 129 sayfa) [Bu başlıkta 1283 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar