façalı - 2
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, puspus, VivaLaVida, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 113 sayfa) [Bu başlıkta 1128 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 29,416
Gizli

Açıklama: Zamanı geldi mi?
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 06, 2008 1:44 am Mesaj: #1

Herkese merhaba öncelikle... Kendimi tanıtmanın zamanı gelmiştir umarım...

24.09.2005 Tarihinde 29,416. kullanıcı olarak yerimi almışım TurkBoard'da... Buraya üye olmamın öncelikli sebebi müzik indirme ihtiyacım ve orjinal CDlere para vermeme isteğimdir... (Umarım bozuk olmamıştır cümle.)

Beni buradaki arkadaşlarım ve büyüklerim nasıl birisi olarak görüyor bilemiyorum ama çevremde sevilen birisiyim diye düşünüyorum. Umarım buradaki herkes bir gün sever beni...

Kullanıcı adım nereden geliyor? Aslında ilginç bir yerden geliyor. Lise döneminde eve servisle gidip gelirdim. Ne gerek varsa sanki? Servislerden birisinde FAÇALI yazıyordu. Hoşuma gidiyor bu kelimeyi kullanmak. Ben de o dönemde üye olduğum sitelerde FAÇALI - 2 rumuzunu kullanmaya başladım. Neden 2? FAÇALI rumuzuyla bir çok kişi üye olmuş olabilir sitelere. Ben FAÇALI - 2 diye üye olursam aynı ismin kullanılıyor olma ihtimali çok düşük olacaktı. Bu nedenle sonuna 2 ekledim. Umarım 3.sü yoktur...

Adım Okan. Kayseri'de, .... yılının 8 Ocağında doğduğum yazıyor kimliğimde. Ömrümün ilk 5 yılını Talasta, sonraki 5 yılını Esenyurtta geçirdim ve sonraki 9 yılını da Ziya Gökalpte geçirdim, geçiriyorum... Bu saydığım 3 yeri Kayseri ile ilgili olanlar bilirler belki.

Liseyi, Arif Molu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde okudum. Bilgisayar / Yazılım bölümünü 2007'de bitirip diplomamı aldım...

2007 yılının Eylül ayında Erciyes Üniversitesi - Kayseri Meslek Yüksek Okulu'na başladım. Burada halen Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama okumaktayım...

Genel olarak bunalım takılırım. Neden peki? Lanet olsun ki lisede aşka düştüm. Her ne kadar karşılıksız bir aşk olsa da seviyordum... Bu dönemde arabesk müziğe, özellikle Ferdi Tayfur'a merak saldım. Hala da dinliyorum. Lise bitti, oradaki aşk bitti ama bu okulda bir aşk başlamıştı. Buradaki lisedeki kadar kötü olmadı. Çok daha iyiydi ama buradaki sevdiğim de ellerin sözlüsü oldu... Arabeske ve Ferdi Tayfur'a devam... Profilimde MSN adresimi paylaştım çok uzun zaman önce. Ekleyenler oldu. Bundan sonra ekleyenler olursa da benim "Kimsin" sorumla karşılaşırlar ve cevap verirlerse listemde yer ederler...

20.10.2008 // 00.35'te yazıyorum: Artık bunalım takılmıyorum...

Yani;

DERBEDER değilim, Sadece AŞIK değilim. Her gün defalarca aşık oluyorum... Çok Mutlu Çok Mutlu

Herkese saygılar... Saygılar Saygılar Saygılar

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ClavicuLa NoX
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Üye No: 87,619

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 06, 2008 1:47 am Mesaj: #2

5000 mesajdan sonra mı geldi aklına? Geç kaldın kuzum. Ama bilmediğimiz çok şey varmış. En azından Façalı'yı çözmüş olduk. (: Aramızda olduğun için mutluyum.

.düş hekimi.
Geyik Takımı

Üye No: 43,078

Uyarı : 1

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 06, 2008 1:48 am Mesaj: #3

selamlar iyi tanıtmışsın kendini...

aşk acısıda cekmişsin,kim çekmiyor ki Of yaa

lɐuıƃıɹo ǝɥʇ

Adımların yumuşak olsun,düşlerime basıyorsun...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 06, 2008 1:52 am Mesaj: #4

Neden 5000'den sonra diye sorarsan ClavicuLa NoX, yeni kıvama geldim diye düşündüm. O sebeple 5000'den sonra... yakaladım

Doğrudur PhiLLamon... Aşk acısı çekmedim diyen veya aşık olmadım diyen yalan smylüyordur bence... Of yaa

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ClavicuLa NoX
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 06, 2008 1:56 am Mesaj: #5

İtiraf et, kullanıcı adımı kopyala-yapıştır yaptın değil mi? Bu soruyu hep sormak istemişimdir. hahahahaha

Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 06, 2008 1:57 am Mesaj: #6

Evet... Hehehehe Hehehehe

Yazması zor olur. Belki yanlış yazarım diye kopyalayıp yapıştırırım... Hehehehe Hehehehe

ClavicuLa NoX
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 06, 2008 2:03 am Mesaj: #7

Şimdi huzur içinde uyuyabilirim. Yalnız TB içinde programcı sayısı artıyor, dikkatimi çekti de. TB'de üye numarasına göre Yönetici alıyorlar. Tabi bir de sicilin temiz olmalı. (Sabıka kaydında beni örnek alma yani.) Program-Yazılım kısmında faydan olabilir. Gerçi Nev de BM ama BM'lerin bilgisayarın B'sinden anlamadığı söylenir. Çok konuştum ben. Yatmalıyım. Görüşürüz çocuklar.

I Walk Alone
Geyik Takımı

Üye No: 59,756

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 06, 2008 2:04 am Mesaj: #8

Merhabalar Müdavim bey Gülücük güzel yazmışsın Gülücük memnun oldum Gülücük

Yalanlarınız Kadar Gerçek Değilsiniz...

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 06, 2008 2:05 am Mesaj: #9

Görüşürüz. İyi geceler... Uyarını dikkate alırım... Saygılar

FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 06, 2008 2:06 am Mesaj: #10

« RemoxiL » demiş ki:
Merhabalar Müdavim bey Gülücük güzel yazmışsın Gülücük memnun oldum Gülücük

O memnuniyet bana ait kardeşim... Saygılar

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 113 sayfa) [Bu başlıkta 1128 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar