Eski sevgilinize hala aşık mısınız?
Bölüm Yetkilileri: AyCii, blâck|róse
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 20 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
blâck|róse
Çuff.. çufff...
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 25,380

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Mar 27, 2008 4:29 pm Mesaj: #1

Biten ilişkiler konusunda kendinizi suçluyorsanız, eski sevgilinizi sandığınız kadar kolay unutmuş olmayabilirsiniz. Acaba siz de geçmişi silemeyenlerden misiniz? Anlamak için aşağıdaki testi çözmeniz yeterli...

1- Eski sevgilinizle ilişkiniz nasıl bitmişti?

a) Tamamen şoka girmiştim ve kesinlikle ondan hiç beklemediğim bir anda söyledi

b) Sorunlarımız olsa da ayrılığa hazır değildim

c) Konuşup yollarımızı ayırmaya karar verdik, artık yürümüyordu

d) Ben bitirdim

2- Ayrıldıktan sonra birlikte çektirdiğiniz fotoğraflara ne yaptınız?

a) Hepsini attım

b) Hálá saklarım, arada da bakıp eski günleri hatırlarım

c) Çoğunu attım ama arada bir yerlerden çıkanlar oluyor, onları da buldukça yırtıp atıyorum

d) Hepsini bir kutuya koyup, yatağın altına sakladım

3- Biriyle yeniden ilişkiye başlamanız ne kadar sürdü?

a) Arkadaşlarım beni yeni insanlarla tanıştırmaya başladı, ama uzun süre onları eski erkek arkadaşlarımla karşılaştırmaya devam ettim

b) Birkaç insanla tanıştım, ama beklentilerimi karşılayacak o mükemmel kişiyi bulamadım

c) Birileriyle çıkmaya başladım

d) Hálá önyargılı yaklaşıyorum ve ilişki kurmayı beceremiyorum

4- Bugün eski sevgilinizin doğum günü ve siz...

a) Tamamen unutmuşum

b) En sevdiği çikolatalardan bir kutu ofisine gönderdim

c) Telefon açıp kutladım

d) Aramayı düşündüm ama aramadım

5- Eski aşkınızı yeni sevgilisiyle gördüğünüzde ne hissedersiniz?

a) Onun önünden geçerim, sonra da eve gider ağlarım

b) Acıtır ama acımı görmesine izin vermem

c) Kesinlikle kızın neye benzediğini görmek için meraklanırım

d) Onun için sevinir ama kız için üzülmeye başlarım

6- Eski sevgilinizin internetteki blogunu ya da MSN’ini hangi sıklıkta kontrol edersiniz?

a) Hiçbir zaman

b) Her gün

c) Arada sırada girip, hayatı nasıl gidiyor diye kotrol ederim

d) Aklıma gelirse bakarım

7- Eski sevgilinizin arkadaşları ya da ailesiyle hálá görüşüyor musunuz?

a) Hayır, karşılaşmadıkça görüşmüyoruz

b) Arada bir, belki ne yaptığı hakkında bilgi alabilirim diye arkadaşlarına mail atıyorum

c) Ailesini bayramda aramıştım, ama hepsi bu

d) Sadece ortak aradaşlarımızla görüşüyorum

8- Ondan kalan bir şeyleri saklıyor musunuz?

a) Sanırım bir tişörtü vardı, ama nerede hatırlamıyorum

b) Ayrıldığımızda her şeyini ona iade ettim

c) Eski tişörtüyle uyuyorum ve hediye ettiği kedi hálá yatağın üzerinde

d) Giysilerim kirli olduğunda ya da temizlik yaparken, ondan kalanları giyiyorum

9- Hiç onun "beklediğiniz adam" olduğunu düşündünüz mü?

a) Evet, beraber olduğumuz zamanlarda hissetmiştim

b) Evet, ama biz iki farklı insandık

c) Hayır, ama ona değer vermiştim

d) Asla!

Nasıl hesaplayacaksınız

A B C D

1 4 3 2 1

2 1 4 2 3

3 3 2 1 4

4 1 3 4 2

5 4 3 2 1

6 1 4 3 2

7 1 4 2 3

8 1 4 2 3

9 4 3 2 1

Sonuçlar

36-27 arası: Eskisi gibi

Kafanızı o kadar onunla doldurmuş ve o kadar takıntılı hale gelmişsiniz ki, size eski sevgiliniz hakkında kötü bir şeyler söyleseler yıkılacaksınız! Hayatında yeni birisi olması fikri bile sizi kahrediyor. Geçirdiğiniz güzel günlerin hatrına bir geri dönüşü hakkettiğinizi düşünüyorsunuz. Dönmek isteyenin ayrılan taraf olmayacağını artık kabullenin! Bu ayrılığı bir kenara bırakmak için daha ne kadar zaman kaybedeceksiniz?

26-18 arası: Umutsuzca bekliyorsunuz

Hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz gerekiyordu ve siz de görünüşte bunu yaptınız. Ama bir yandan umutsuz bekleyiş sürüyor. Geri dönse tüm dünyalar sizin olacak! Tabii bunu herkesten gizleme yolunu seçiyorsunuz. Eğer sürüyorsa, bir an önce onunla iletişiminizi kesmelisiniz. Hatta bundan fazlasını yapıp sosyalleşmeli, insanlara güvenmeyi öğrenmelisiniz.

17-9 arası: Doğru yoldasınız

Hayatınıza yeni bir yön verdiniz, hatta yeni bir erkek arkadaşınız bile var. Alışkanlık ve yaşanmışlıkların peşinden arada bir eski günleri yad etmek iyi geliyor. Çoğu zaman kendinizi şaşkın buluyor, kimi zaman ayrılmanın en iyi fikir olduğunu düşünüyorsunuz. Haklısınız, iyi bir fikirdi. Yeni insanlar tanımanız için bu gerekliydi. Şimdilik doğru yoldasınız. Geçmişe değil geleceğe bakarak kendinize yeni ve güzel bir hayat kurabilirsiniz; hem de eski sevgililer olmadan!

8-0 arası: O da kim?

"Bu testi niye çözdüm ki, çok aptalca" dediğinizi duyar gibiyiz. Sizin için evet, gereksiz bir testti... Kendinizi sınamak istediniz, ama sonuç ortada. Sizde bıraktığı bir eşyası var mı, hatırlamıyorsunuz bile. Hayatınızdan memnunsunuz. Zaten ayrılan sizdiniz ya da bunu siz de istiyordunuz. Bu neyi değiştirir ki! Geçmiş geçmişte kaldı.

Durdur artık bu rüzgarı ..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
esmer.17

Üye No: 126,979

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Haz 22, 2008 9:47 pm Mesaj: #2

doğru yoldaymışım Hehehehe
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
be_er

Üye No: 40,865

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Tem 01, 2008 2:28 am Mesaj: #3

umutsuzca bekliyormuşum bunu itiraf etmek zor ama doğru ne yazık ki Rus ruleti Of yaa
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
439
..........
TurkBoard Fan

Üye No: 28,433
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Tem 01, 2008 9:36 am Mesaj: #4

17-9 arası: Doğru yoldasınız

Hayatınıza yeni bir yön verdiniz, hatta yeni bir erkek arkadaşınız bile var. Alışkanlık ve yaşanmışlıkların peşinden arada bir eski günleri yad etmek iyi geliyor. Çoğu zaman kendinizi şaşkın buluyor, kimi zaman ayrılmanın en iyi fikir olduğunu düşünüyorsunuz. Haklısınız, iyi bir fikirdi. Yeni insanlar tanımanız için bu gerekliydi. Şimdilik doğru yoldasınız. Geçmişe değil geleceğe bakarak kendinize yeni ve güzel bir hayat kurabilirsiniz; hem de eski sevgililer olmadan!

Çok Mutlu

hiç olmamış ki
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 64,094

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Tem 01, 2008 9:40 am Mesaj: #5

Alıntı:

Hayatınıza kaldığınız yerden devam etmeniz gerekiyordu ve siz de görünüşte bunu yaptınız. Ama bir yandan umutsuz bekleyiş sürüyor. Geri dönse tüm dünyalar sizin olacak! Tabii bunu herkesten gizleme yolunu seçiyorsunuz. Eğer sürüyorsa, bir an önce onunla iletişiminizi kesmelisiniz. Hatta bundan fazlasını yapıp sosyalleşmeli, insanlara güvenmeyi öğrenmelisiniz.

Üzgünüm yapabilirsem yaparım zaten..

teşekkürler (:

Üye No: 120,049

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Tem 01, 2008 1:04 pm Mesaj: #6

eskisi gibiymiş doğru yolda olmayı becerebilmek isterdim yow yow yow yow yow yow

paylaşım için teşekkürler . . .

GuLyAbAnİ
TurkBoard Fan

Üye No: 31,656
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Tem 01, 2008 2:45 pm Mesaj: #7

adı üstünde ex yani nie olasın ki hahahahaha

Ölü olarak ele geçiriliyor en sıcak insan sözleri..
Ve hüznüm bir kamu morgunda işe başladı.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
katedralin
Her gece bir öncekini öldür,tekrar hayata döndür..

Üye No: 12,401

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Tem 01, 2008 2:55 pm Mesaj: #8

ama hangi eski sevgilim için geçerli Çok Mutlu

eski zaten eskidir
eger eski sevgilini unutmak istiyorsan yeni bir sevgili bul..

arasıra nostalji yapsamda hiçbirisi için en ufak bir pişmanlıgım yok
şu an en uzun ve ciddi ilişkimi yaşıyorum bundan ötesi teferruat..

Üye No: 115,036

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Tem 01, 2008 8:02 pm Mesaj: #9

Doğru söze ne denir dopdoru söz hahahahaha teşekkürler gerçektende doğru yani Hehehehe

s a f i r
TurkBoard Fan

Üye No: 53,318

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Tem 02, 2008 1:12 am Mesaj: #10

erkekler içinde geçerliyse ;

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 20 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar