Birbirinden ilginç USB bellekler
Bölüm Yetkilileri: Equ!NoX, exUBert, Faint, MaXwELL, realdogus
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 16 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
semih016
Hayat Güzel ;)

Üye No: 32,592

Açıklama: süperler öyle değilmi_?
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 09, 2008 4:17 pm Mesaj: #1

Son yıllarda USB bellekler çok moda. Hatta o kadar modaki, artık kıyafetimize, giyiniş tarzımıza uygun USB bellekler bile üretilir oldu. Arkadaşım e-postama yollamış. Hepsi birbirinden ilginç Wink

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Ben hepsini çok sevdim yaa. Süper tasarımlar var. Ama bana en cazip geleni 7 numaralı kol bilekliği şeklindeki bellekler oldu..

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Tatli Cadi
Askin Kizi
Geyik Takımı

Üye No: 63,256

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 09, 2008 5:44 pm Mesaj: #2

hahaha bu yiyeck seklinde olanlari wolve dedem görse midesine indirir hahahahaha

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
inosenta
BurJuVa

Üye No: 50,745
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 09, 2008 9:29 pm Mesaj: #3

heheh çok orjinal USB'ler gerçekten de

bu gayet ilginç görünüyor Melek ama..

"İnsan var olduğuna inanmak için mi kendini anlatır?
Öyle ise susacağım..."

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Kelebeğin Günlüğü
Müstakbel ölü...
TurkBoard Fan

Üye No: 14,299

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 09, 2008 11:13 pm Mesaj: #4

Bizimkinin hiç böyle marifetleri yok.

Çok ilginç tasarımlar var. Teşekkürler semih016.

huzurlu (:

Üye No: 35,187

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 09, 2008 11:16 pm Mesaj: #5

7. ve sonuncuya bayıldım ben de.. almak gerek o bileklik şeklinde olandan.. nerede acaba bilgisi olan var mı??

Hayat Güzel ;)

Üye No: 32,592

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 10, 2008 3:02 pm Mesaj: #6

« Kelebeğin Günlüğü » demiş ki:
Bizimkinin hiç böyle marifetleri yok.

Çok ilginç tasarımlar var. Teşekkürler semih016.

Rica ederim "Kelebeğin Günlüğü" Hehehehe

« yaizm7 » demiş ki:
7. ve sonuncuya bayıldım ben de.. almak gerek o bileklik şeklinde olandan.. nerede acaba bilgisi olan var mı??

valla bende bulsam hemen alıcam bir tanesinden ama malesef bulamıyorum Hehehehe

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
FAÇALI - 2
Her Gün Yeni Bir Aşk
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 29,416
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 10, 2008 3:10 pm Mesaj: #7

Gerçekten ilginç ve güzel şeyler var... Bunlardan bulsam alırdım bir tane... hahahahaha

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ClavicuLa NoX
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Üye No: 87,619

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 10, 2008 3:55 pm Mesaj: #8

Parmak şeklinde olanını görünce aklıma muzipçe şeyler geldi.

Üye No: 73,284

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 10, 2008 5:09 pm Mesaj: #9

« yaizm7 » demiş ki:

yaızm o bilekliklerden gittigidiyorda görmüştüm orada bulabilirsin
hatta google ın yılbaşında özel müşterilerine vermek için ürettiği kredi kartı şeklinde 2 gb usb belleği de var bellki o da ilgini çeker Gülücük
hee bi de numarası 7 olmasa beğenmezdin bence Çok Mutlu

__osiris__
...asla vazgeçme...

Üye No: 60,091

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 10, 2008 9:18 pm Mesaj: #10

19-20 deki süper walla. hahahahaha

Çöken çınarın dallarından yepyeni bir yurt kuracaktı."
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 16 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar