Öğretimize, Özgürlüğümüze Saygı Mitingi
Bölüm Yetkilileri: eliah, JiLda, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 18 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
MertCn
BJK
TurkBoard Fan

Üye No: 52,071

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 02, 2008 10:53 pm Mesaj: #1

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Iron Troika

Üye No: 107,527

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 02, 2008 11:39 pm Mesaj: #2

Hım, tam da bu konuda bir başlık açmıştım. İlginç bir tesadüf oldu. Forumun ilk Yardım bölümünde bir sorunum/başlığım var. Belki bana yardım edebilirsin.

BJK
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Şub 02, 2008 11:40 pm Mesaj: #3

seve seve dostum..

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
doctoralone

Üye No: 97,993

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 03, 2008 12:11 am Mesaj: #4

polemik olsun istemiyorum ama karşınızdakileri faşist olarak tanımlarsanız onlar da sizi başka şekillerde tanımlar. Belki çok haksızlığa uğruyorsunuz ama atılan adımlara karşı da sessiz kalınıyor. Şahsi görüşüm alevi dernekleri sorunların çözülmesini istemiyor çünkü çözülürse kapanırlar...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Rebel_babe

Üye No: 107,575

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 03, 2008 12:51 am Mesaj: #5

Mertcn cok güzel bir konuyu ele almissin cnm , paylasim icin tskler..
videodada yazan : HABERIN VARMI? sorusundan etkilendim baya..orda verilen bazi bilgilerden haberim yokdu..ve alevi bir insan olarak üzüldüm söylenenlere elbette..keske daha fazla insanimiz senin gibi duyarli davranip butür söylemlerin altini cizse vede biz görsek ne kadar cok yanlis ve yalan sekilde tanitiliyoruz...

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
MertCn
BJK
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 03, 2008 1:10 am Mesaj: #6

evet haklısın

Rebel_babe

Üye No: 107,575

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 03, 2008 1:16 am Mesaj: #7

« doctoralone » demiş ki:
polemik olsun istemiyorum ama karşınızdakileri faşist olarak tanımlarsanız onlar da sizi başka şekillerde tanımlar. Belki çok haksızlığa uğruyorsunuz ama atılan adımlara karşı da sessiz kalınıyor. Şahsi görüşüm alevi dernekleri sorunların çözülmesini istemiyor çünkü çözülürse kapanırlar...

Atilan adimlara sessiz kaldigimiz söylenemez..aleviler hangi ülkede yada hangi yilda olursa olsun kendilerine yapilan haksizliklari kinamis ve protestolarla seslerini yükseltmislerdir..ellerinden geleni yapdiklarina eminim..aleviderneklerine gelince; derneklerimizin kapanacagini neden idda ediyorsun anlayamadim, yani yasanan sorunlar cözülcek olsa , buna en cok sevinenler derneklerimiz olacakdir..onlarin "savaslari " bu ugurda..orada gönüllü calisan insanlarimizin da dernegin sirtindan cikari yok..yani kapansa bile buna üzülmezler..yeterki amaclarina ulasmis olsunlar..

MertCn
BJK
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 03, 2008 1:25 am Mesaj: #8

« Rebel_babe » demiş ki:
« doctoralone » demiş ki:

Atilan adimlara sessiz kaldigimiz söylenemez..aleviler hangi ülkede yada hangi yilda olursa olsun kendilerine yapilan haksizliklari kinamis ve protestolarla seslerini yükseltmislerdir..ellerinden geleni yapdiklarina eminim..aleviderneklerine gelince; derneklerimizin kapanacagini neden idda ediyorsun anlayamadim, yani yasanan sorunlar cözülcek olsa , buna en cok sevinenler derneklerimiz olacakdir..onlarin "savaslari " bu ugurda..orada gönüllü calisan insanlarimizin da dernegin sirtindan cikari yok..yani kapansa bile buna üzülmezler..yeterki amaclarina ulasmis olsunlar..

evet çok haklısın Hıhı

delly_zombie

Üye No: 64,077

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 03, 2008 2:51 am Mesaj: #9

Güzel bir video hazırlanmış. kutlarım.
ancak anlamadığım ve oldum olası aklımı kurcalayan sorulara benzer durumlar bu video da mevcut.

1. Neden 1 mayıs gösterilerndeki göstericiler videoya konmuş? onlar alevi mi?
2. Neden Deniz Geçmiş ve arkadaşları bu video içinde, onlar alevi miydi?
3. Çocuklara din dersi okutulmasının alevilikle alakası nedir?
4. Festus Okey de mi aleviydi? Of yaa
5. Sağlık yasası falan tamam düzenlemeler belki iyi olmadı ama bunun alevilikle ne alakası var?

Çok yakın alevi dostlarım var, hatta akrabalarım. Bir çoğu çok iyidir, ancak kötülerine de rastgeldim.
Dolayısıyla kafama hep soru işareti olmuştur.
Yasadışı sol örgütler içinde neden alevi vatandaşlarımız çoktur? ( Alevi bir akrabamın kızı dhkahp-c ye mensuptu ve polisle girdiği çatışmada vurularak öldürülmüştü- ki haketmiştir bence- bu soruyu etrafımdakilerden edindiğim bilgi ve izlenimlerle akrabamın başına gelen bu mevzudan ötürü soruyorum-yanlış anlaşılmayı istemem)
seredite

Üye No: 38,914

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 03, 2008 11:00 am Mesaj: #10

ortak nokta ezilmektir...o yüzden bu video da vardır..
ortak nokta haksızlığa uğramaktır...o yüzden bu videoda vardır..
yasadışı örgüt mevzusuna gelince bilmiorum 1-2 kişi ile bu sonuç çıkar mı ama..aklıma da şu geldi neden hayvani şekillerde insan öldüren hizbullah olsun ibda c olsun vb. örgütlerde Aleviler yok haklı olabilirsin..

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 18 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar