Kan Uykusu
Bölüm Yetkilileri: ClannJeaR, Faint, JiLda
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 21 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
CorNeLLiuS
- ancient -
Emektar

Üye No: 1,042

Diğer  Açıklama: Her Türk Gencinin İzlemesi Gerekli !
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Oca 08, 2008 9:12 pm Mesaj: #1

KAN UYKUSU

>>
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!
<<

BİNLERCE ŞEHİT, MİLYARLARCA DOLAR KAYIP...YILLARDIR SÜREGELEN BU SORUNUN ELBETTE, TARİHİ, SİYASİ, SOSYAL, EKONOMİK ONLARCA NEDENİ VAR...BU SORUNLAR YILLARDIR TARTIŞILIYOR. ANCAK "KAN UYKUSU" BU TARTIŞMALARI DEĞİL, HAKKARİ ÖZELİNDE 1993 1995 YILLARI ARASINDA YAŞANANLARI ELE ALIYOR.BİR KOMUTAN VE BİNLERCE MEHMETÇİĞİN DESTANSI MÜCADELESİNİ ONLARIN AĞZINDAN, İLK KEZ YAYINLANAN GÖRÜNTÜLERLER.

General Osman Pamukoglu , 1993 - 1995 yillari arasinda Hakkari Dag ve Komando Tugayi ve Güvenlik Komutanligi yapmistir. Bu dönem, Güneydogu'da PKK'ya karsi yapilanmücadelenin tarz ve yöntemlerinin degistigi ve PKK'nin omurgasinin kirildigi yillardir. Ayni dönemde, Hakkari'de PKK teskillerine manevra gücü olarak 1000-2000 askerden olusan 779 harekat, manevra gücü 3000-5000 askerden meydana gelen 78 harekat yapilmistir. 23 kez 1000-5000 askerden olusan kuvvetlerle Kuzey Irak'taki PKK kamplari-nin birkaçina ayni zamanda taarruz edilmistir. Görev yaptigi süre içinde muharebeleri bizzat yöneten ve fiilen çatismalara giren Osman Pasa ve komutasındaki askerler, 778 günde yapilanlari, muharebelerin detaylarini kan uykusuna anlattı.

KAN UYKUSU Youtube üzerinde 10 dk'lık bölümlerle

Dakika 0 - 10

Dakika 10 - 20

Dakika 20 - 30

Dakika 30 - 40

Dakika 40 - 50

Dakika 50 - 60

Dakika 60 - 70

Dakika 70 - 80

Dakika 80 - 90

Dakika 90 - 100

Dakika 100 - 110

Dakika 110 - 115

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
èvanèscè
thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Oca 08, 2008 9:14 pm Mesaj: #2

Izlemistim.. Kan Uykusuydu adi sanirim.. kesinlikle herkes izlemeli.. Tesekkurler Corn Wink

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
sessizgemi!

Üye No: 87,934
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Oca 08, 2008 9:16 pm Mesaj: #3

İzlemiştim bu videoları.
Tüylerim diken diken oldu görünce.

Bu memleket tarihte Türktü, şimdi Türktür ve ebediyen Türk
olarak yaşayacaktır.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
suviist
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Üye No: 7,046
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Oca 08, 2008 9:22 pm Mesaj: #4

çok doğru kesinlikle sabitlenecek bir konu

ve herkesin izlemesi lazım

teşekkürler kardeşim

Üye No: 100,702

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Oca 08, 2008 9:35 pm Mesaj: #5

emegınıze saglık + rap

Üye No: 55,893

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Oca 08, 2008 9:50 pm Mesaj: #6

Süper yaa ordaki bi komutan war ismini hatırlamıyorumda adam tam bir Asker Hehehehe

Trene el sallayan en saf aşkımdır müzik....
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
daHi
BeYaZ_YaRaSa

Üye No: 62,757

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Oca 08, 2008 10:24 pm Mesaj: #7

Bugün iş yerinde bu adamın bahsi geçti 1 başcavuşla konuşurken.

Bu adam Kimseye haber vermeden kuzey Irağa operasyon yapar ve 1500 tane teröristi öldürür. Bizzat Başcavuşun ifadesi.

Üye No: 55,893

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Oca 08, 2008 11:04 pm Mesaj: #8

« daHi » demiş ki:
Bugün iş yerinde bu adamın bahsi geçti 1 başcavuşla konuşurken.

Bu adam Kimseye haber vermeden kuzey Irağa operasyon yapar ve 1500 tane teröristi öldürür. Bizzat Başcavuşun ifadesi.

bence başarılı yada çok köpek öldürmelerinin nedenide o.
"haberciler gelir ve kanıt olarak bi kaç ölü teroristin askerlerle yanyana resim çekinmesi için leşlerin vadiden yukarı çıkarmasını isterler.
Komutan:
-Benim askerlerimi anaları leş toplasınlar diye askere yolamadı çok istiyosanız bi kaç askerle inin orda yanı vadide resim çekinin"
demiş.Çok etkilendim ya Baygın

Trene el sallayan en saf aşkımdır müzik....
Tatli Cadi
Askin Kizi
Geyik Takımı

Üye No: 63,256

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Oca 11, 2008 1:48 am Mesaj: #9

bende izlemistim programin hastasiydim zaten gercekleri oldugu gibi anlatan yansitan tek programdi bana göre... ne yazikki bitirdiler Sümüklü tskler corn abi onlarla birlikde bizde yasiyoruz bunlari...

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
TurgutKuzu
Ölüm Kadar Soguk

Üye No: 41,649

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Oca 11, 2008 11:23 am Mesaj: #10

Daha önce izlemiştim ama yine izlesem bu gerçekleri gördükçe bıkmam bu bölümleri izlemekten....

Sizlere bir tavsiyem olacak.

Osman Paşamızın " Unutulanlar Dışında Hiçbirşey Yok " Adlı Kitabını alıp okumanız. Kan Uykusu olarak adlandırılan bu Programın Daha detaylı bir şekilde bizzat kendi kaleminden elealarak yazdığı Kitabıdır...

Büyüksün Paşam Saygılar Saygılar Saygılar Saygılar

Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 21 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar