31 Aralık - 7 Ocak Haftanın Fotoğrafı
Bölüm Yetkilileri: Alkali©, M@Vi, puspus
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 17 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1

Fotoğraf için puanınız?
1 Puan
5%
 5%  (3 oy)
2 Puan
14%
 14%  (8 oy)
3 Puan
80%
 80%  (46 oy)
Toplam Oylar : 57
Bu Ankete Katılanlar: M@Vi, gokseldagdelen, Mc_Levi's, Arturo Bandini, SOLEJAN, askperest_x, Tatli Cadi, recber34, rutin, StyxTR, süzme, ''vazgeçtim'', depresif cisimcik, pallas, KrizanteM, hikmet_crazyboy, XegraN, one_last_goodbyee, buket601, PhiLLamon, DERİN, BademSekeri, ruhuNnefesi, garfıeld, CaDiSey, AyCii, 439, dark_blue35, XarvicK, sevra, sait35sait, cvp_yoq, hasimkanli, dilaylom, badhornett, pamukşekeri, ymndogan, :NâZenDe:, <_ASD_>, denizpc, sinemhis, ClavicuLa NoX, sunyata, broiling, cactuss, |eksik|, GöLGeM, fameto, Emirdagli-Efsane, *Kusku*, SeDaCiik, Désenchantée, bebisim78, Mallente, efndy.kiz, CinSSS, cenkwx

Yazar  Mesaj
DrAmAQuEeN
à la vanille
Pano Yöneticisi

Üye No: 51,208

Açıklama: DrAmAQuEeN
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Arl 30, 2007 11:10 pm Mesaj: #1

31 Aralık - 7 Ocak Haftanın Fotoğrafı olarak,
DrAmAQuEeN
arkadaşımızın çekmiş olduğu Fotoğrafı sunuyoruz.

**Konak**

DrAmAQuEeN 'e ait diğer çekimleri de ziyaret etmeyi unutmayın!

Bundan sonra haftalık sizlerin çekmiş oldugu fotoğraflara yer vereceğiz.
Amatör ve amatör ruhlu profesyonel fotoğrafçılara yönelik bu bölümde fotoğraflara:
- yorum yazabilir
- puan verebilir (puan: 1puan, 2puan, 3puan)
- ve kendi çekimlerinize yer verebilirsiniz.

Fotoğrafı ilgi duyan arkadaşların katılımını bekliyoruz.

Maybe you can read my mind..

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
KrizanteM
H ü z ü n b a z
Admin

Üye No: 36,755

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 31, 2007 12:19 am Mesaj: #2

Ben bugün ve dün bu çocuğu o köprüde görmüştüm Üzgünüm

Bu hayatın kurallarıyla ne zaman çıksam yola; kazandıkça kaybettim, yükseldikçe alçaldım...
Ne aklımdan kurtuldum, ne delirdim...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
M@Vi
| TırTıL |
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 60,187

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 31, 2007 1:24 pm Mesaj: #3

Pifff
Hava ne kadar güneşLi görünsede kışın soğunda o azimLe çaLışması minicik bedeniyLe...
Kıyamam... : (

DüşLeri sürgün kaLmıştır. . .
Arturo Bandini
hâlâ umarsız
TurkBoard Fan

Üye No: 16,609
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 31, 2007 1:25 pm Mesaj: #4

Çok güzel bir kompozisyon olmuş sevgili Drama.

Ne cevherler varmış sende yahu (: :p

ruhuNnefesi
ruhun nefesi "soğuk"

Üye No: 19,142

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 31, 2007 2:29 pm Mesaj: #5

arkadaşalr o köprüyü biliyorum defalarca geçtim, o çocuk yada başka bir çocuk sürekli orada ders çalışmaktadır.nasıl yorumlarsanız.

* serzenişte !
TurkBoard Fan

Üye No: 88,992

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 31, 2007 6:56 pm Mesaj: #6

ben ders çalışınca canım sıkılırken çocuk mendil satmayı bırakirken ders çalışıyo gerçekten yorum yapamıyorum Sümüklü Sümüklü

LuEvAr
delly_zombie

Üye No: 64,077

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 31, 2007 7:10 pm Mesaj: #7

« ruhuNnefesi » demiş ki:
arkadaşalr o köprüyü biliyorum defalarca geçtim, o çocuk yada başka bir çocuk sürekli orada ders çalışmaktadır.nasıl yorumlarsanız.

bunun çok farklı modellerini de gördüm.
insanların duygularından yararlanmak mı adı acaba bilemiyorum.
Tatli Cadi
Askin Kizi
Geyik Takımı

Üye No: 63,256

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 31, 2007 7:27 pm Mesaj: #8

offff nasil bi fotograftor bu drama'm ellerine saglik...

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
puspus
-=RuH=-
Pano Yöneticisi

Üye No: 3,604
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 31, 2007 7:47 pm Mesaj: #9

dün gördüm o çocugu köprü üstünde.
fotografı da görmüştüm.

ama çocugun yaptıgının doğru olup olmadığı tartşılır, çünkü İstanbulda bunun çok değişik versiyonlarını gördüm.

fotograf, çok güzel.
niyetlari bir yana koyup değerlendirildiğinde çok anlamlı ve güzel fotograf.

Rabbü'l âleminsin, gönüller Sultanı...
Dört kitapta gördüm verdiğin burhanı...
Gönüllere sığdın kainata değin..
Gönüllere sultan oldun Efendim...

Sıkıntılar gecedir. Dinlen, kederlenme. Sabah elbet olacak...
-Hz.Mevlana-

SustuM..
pallas
bir varmış, bir yokmuş...

Üye No: 86,053

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Oca 01, 2008 12:25 pm Mesaj: #10

çekim açın çok iyi bence...
yani çocuk orda sadece otursaydı da resim güzel...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 17 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar