Burçların Özür Dileme Şekilleri...
Bölüm Yetkilileri: blâck|róse, M@Vi, merlin84
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [Bu başlıkta 33 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
blâck|róse
Çuff.. çufff...
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 25,380

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 17, 2007 10:16 pm Mesaj: #1

Koç: Bir kere bütün Koç'lar dünya şekeri olduklarına inanırlar..Özür dilemelerini gerektirecek bişey yaptıklarını ya da söylediklerini hiçdüşünmezler.. o yüzden dizlerinin üstüne çökmek yerine basitçe "özürdilerim" derler.. bundan ne azı ne fazlası

Boğa: Bir hata yaptıklarında insanlarla yüz yüze bakmaya çok çekinirler.. hem zaten olan olmuştur.. o yüzden Boğaların özür dilemedikleri için kaybettikleri çok arkadaşları vardır

ikizler: ikizler her ne yapmış olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi araştırırsanız mutlaka haklı çıkacaklardır.. haklı olduklarını düşünmüyorsanız demek ki konunun yeterince derinine inmemiþsiniz o da sizin sorununuz

Yengeç: Bir Yengeç'in özür dilemesini bekliyorsanız buna pişman olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarına çevirmeyi bu kadar iyi beceren başka bir burç daha yoktur... sonunda bir bakmışsınız yalvar yakar olan sizsiniz.

Aslan: Bir aslan hatasını telafi etmek için elinden ne geliyorsa yapar.. size çiçekler alır, evinizin karşısındaki duvara kocaman harflerle..Beni Affet yazar, ayaklarınıza kapanıp yalvarır..... sonunda affettiğiniz zaman kıs kıs gülmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karşı koymak ne mümkün.

Başak: Başak hata yaptığı zaman özür dilemekten çekinmez, ama bunu ne zaman yapacağını kendi kafasından planlar.. herkesi kendileri gibi sandıkları için böyledirler.. onlara göre iş işten geçmiş olsa bile sonuçta özür dilemiş midir, dilemiştir.

Terazi: Hata yaptıkları zaman bunu itiraf etmeye çekinmezler.. o kadar içtendirler ki zaten özür dilerim demelerine fırsat kalmadan siz affettiğinizi söylemiş olursunuz.

Akrep:Özür dilemenin bir formalite olduğuna inanırlar.. o yüzden bir telefon açmak ya da karşınıza alıp konuşmak yerine kart ya da mail yoluyla özür dileyen insanların çoğu bu burçtandır.

Yay: Yay'ların kitabında pişmanlık, özür gibi şeyler yazmaz..Hatasız kul olmaz şarkısı onların hayat felsefesidir. Başkaları onlara yanlış bir şey yaptığı zaman da ayni tavrı korurlar, cifte standart yapmazlar yani..

Oğlak: Onlardan basit bir "özür dilerimle kurtulamazsınız..uzuuuun bir açıklama beklerler.. 7 sayfalık bir savunma yazıp da sonunda onu tatmin edebilmişseniz ne mutlu.

Kova: Dünya tatlısı insanlardır.. hata yaptıklarını bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak için bir şeyler düşünürler.. genelde de başarırlar .

Balık: Kolay kolay özür dilemezler çünkü onlara göre herkesin olaylara bakış açısı farklıdır.. bir Balık ve özür dilemek ha? şansınızı zorlamayın

Durdur artık bu rüzgarı ..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
austero

Üye No: 95,067
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 17, 2007 10:30 pm Mesaj: #2

ikizler: ikizler her ne yapmış olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi araştırırsanız mutlaka haklı çıkacaklardır.. haklı olduklarını düşünmüyorsanız demek ki konunun yeterince derinine inmemişsiniz o da sizin sorununuz Hehehehe Hehehehe hahahahaha

TÜRK
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 75,312
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 17, 2007 10:38 pm Mesaj: #3

Kova: Dünya tatlısı insanlardır.. hata yaptıklarını bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak için bir şeyler düşünürler.. genelde de başarırlar .

cok dogru ya hahahahaha

Üye No: 94,499

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 17, 2007 11:34 pm Mesaj: #4

ikizlerim asla özür dilemem bana dilenmesini de sevmem samimiyetsiz bi laf olarak bilirim...

ruhun nefesi "soğuk"

Üye No: 19,142

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 17, 2007 11:44 pm Mesaj: #5

Boğa: Bir hata yaptıklarında insanlarla yüz yüze bakmaya çok çekinirler.. hem zaten olan olmuştur.. o yüzden Boğaların özür dilemedikleri için kaybettikleri çok arkadaşları vardır

kibarca "hadi len" =)

Askin Kizi
Geyik Takımı

Üye No: 63,256

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 17, 2007 11:45 pm Mesaj: #6

Tatli Cadi:

Aslan: Bir aslan hatasını telafi etmek için elinden ne geliyorsa yapar.. size çiçekler alır, evinizin karşısındaki duvara kocaman harflerle..Beni Affet yazar, ayaklarınıza kapanıp yalvarır..... sonunda affettiğiniz zaman kıs kıs gülmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karşı koymak ne mümkün.

ssubayy:

Yay: Yay'ların kitabında pişmanlık, özür gibi şeyler yazmaz..Hatasız kul olmaz şarkısı onların hayat felsefesidir. Başkaları onlara yanlış bir şey yaptığı zaman da ayni tavrı korurlar, cifte standart yapmazlar yani..

nedense uymuyor bize Füüü üüü üü

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
CheLishki_86
Nil...

Üye No: 97,322

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 17, 2007 11:47 pm Mesaj: #7

Yengeç: Bir Yengeç'in özür dilemesini bekliyorsanız buna pişman olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarına çevirmeyi bu kadar iyi beceren başka bir burç daha yoktur... sonunda bir bakmışsınız yalvar yakar olan sizsiniz.

Tam oldu =)

Teşekkürler.

Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Syscor
Veda Mod
TurkBoard Fan

Üye No: 79,692
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Arl 18, 2007 12:04 am Mesaj: #8

ikizler: ikizler her ne yapmış olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi araştırırsanız mutlaka haklı çıkacaklardır.. haklı olduklarını düşünmüyorsanız demek ki konunun yeterince derinine inmemiþsiniz o da sizin sorununuz

kesınlıkle Hehehehe

uçurum kenarı işte. bi dokunman yeterli.parmak ucundayım hayatın..
HaYaTi

Üye No: 15,769

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Arl 18, 2007 2:00 am Mesaj: #9

O Kadar da Değil Beee

Kimsenin Sırtından Geçindiğin Yok Ya,
Keyfine Bak,En Hoş Dünyası Olan Sensin.
HaSNa
discodisco partizani

Üye No: 46,626

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Arl 18, 2007 2:07 am Mesaj: #10

Baygın Utandı Melek ama.. ayy cidden böyleyim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa) [Bu başlıkta 33 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar