Onu takıntı haline mi getirdin?
Bölüm Yetkilileri: AyCii, blâck|róse
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 22 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
èvanèscè
thêatre ºƒ trag£d¥
Editör

Üye No: 15,305

Açıklama: test..
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Arl 16, 2007 12:17 am Mesaj: #1

Haydi, hemen eline kalemini al ve bu testi çözmeye başla. Bakalım mutluluğa düşkün biri misin ya da gizli bir aşk avcısı mısın?

1) Arkadaşın seni hoşlandığın kişinin gitme ihtimali olan bir partiye davet ediyor. Ne yaparsın?

a) Oraya gidip, gözlerinle onu aramaya başlarsın.
b) Seninkini de yanlarında getirmelerini umut ederek onun en yakın arkadaşlarını da partiye davet edersin. Başarılı olmasan da partinin tadını çıkarmaya çalışırsın!
c) Takıntılı bir şekilde onun gideceğinden emin olmadan, partiye gitme kararı almazsın.

2) En son hoşlandığın kişiden, kaç kişiye bahsettin?

a) Asla kimseye söylemem! Bu daha sonra benim ona karşı mahçup olmama neden olabilir.
b) Çok yakın olan iki kız arkadaşıma anlatırım. Beni aşan dedikodularda kurtarıcım olurlar.
c) Tüm okula anlatırım. Ne kadar çok insan bilirse, onun benden haberi olma olasılığı o kadar artar.

3) Hoşlandığın kişinin her Cumartesi öğleden sonraları bir mekanda milk shake içtiğini öğreniyorsun. Bu sebeple sen:

a) Eğer mekan yolumun üzerideyse uğrar ve selamlaşırım.
b) Bir an evvel mekana gider ve onun gelmesini beklerim.
c) Milk shake sever biri olduğunu anladığım için, milk shake kokusuna yakın bir parfüm alır onun başını döndürmeye çalışırım.

4) Sevgilinin seninle ilgili neyi bilmesini istemezsin?

a) Tüm kişisel bilgilerini internet üzerinden alığımı bilmesini istemem.
b) Partinin olacağı yerin adresini almak için beni aradığında sesini telefonuma kaydedip, arkadaşlarıma dinlettiğimi bilmesini istemem.
c) Sürekli evinin çevresinde dolaşıp, onunla karşılaşmaya çalıştığımı bilmesini istemem.

5) Ona ait olan facebook�u ne kadar sıklıkla kontrol edersin?

a) Facebook�una yeni fotoğraflar ve notlar eklediğini fark ettiğimde kontrol ederim. Bir göz atmakda yarar var nede olsa.
b) Günde bir kere kontrol ederim; ama ben bunu tüm arkadaşlarımın sayfaları için de yapıyorum.
c) Ben zaten sürekli internette olduğum için, hem kendi sayfamı hemde ona ait olan sayfayı sık sık kontrol ederim.

~HESAPLAMA~

A'lar çoğunluktaysa:

Not-Not: 

Utangaç aşık

Onun telepati yoluyla senin ne hisettiğini anlamasını bekliyorsun. Ancak utangaçlığın ondan gelecek bazı sinyalleri doğru algılayamamana sebep olabilir. Bu yüzden senin duygularının farkına varabilmesi için, ona bazı ipuçları vermelisin. Mesela, onu gördüğünde gülümseyip �merhaba� diyebilirsin.

B'ler çoğunluktaysa:

Not-Not: 

Bilinçli aşık

Holandığın kişiyle selamlaşmakta ya da onunla küçük küçük flört etmekte güçlük çekmiyorsun. Fakat bazen erkekler ipuçlarını yakalamakta başarılı olamayabilyorlar. Sen, sana karşı hisleri olduğunu fark edersen, onu partiye davet etmekten çekinme. İlk adımı erkeklerin atması gerektiği düşüncesinden vazgeçmelisin!

C'ler çoğunluktaysa:

Not-Not: 

Takıntılı aşık

Hiçbir erkek tüm zamanını ona ayırmana değmez, özellikle senin ilginin farkında değilse. Peşinden koşmaktansa, onu hislerin konusunda haberdar etmen daha doğru. Eğer seninle ilgilenmiyorsa en azından yeni limanlara yelken açabilirsin. Unutma ki hiç kimse alternatifsiz değildir. Haydi biraz cesaret!

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
MelanchoLia
.:JusT YoU:.

Üye No: 91,273
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Arl 16, 2007 6:24 am Mesaj: #2

b'mis tsk'Ler eva ilginctti Hehehehe

Dont Take Life Too Seriously , Always Find Time To Laugh... Remember That Laughter Not Only Adds Years To Ur Life , But Adds More Life To Ur Years....
paLpebra
Pseftikos-Kosmo
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,931

Açıklama: test..
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 21, 2008 3:47 pm Mesaj: #3

« èvanèscè » demiş ki:

A�lar çoğunluktaysa:

Not-Not: 

Utangaç aşık

Onun telepati yoluyla senin ne hisettiğini anlamasını bekliyorsun. Ancak utangaçlığın ondan gelecek bazı sinyalleri doğru algılayamamana sebep olabilir. Bu yüzden senin duygularının farkına varabilmesi için, ona bazı ipuçları vermelisin. Mesela, onu gördüğünde gülümseyip �merhaba� diyebilirsin.

yakaladım

Uyuduğun kaldırımları anlamalısın
Ufacık ellerimi anımsıyorum, salıncağımın iplerini, seni, düşmemeli (baba)
Ex! Lyne
Lethe'm
TurkBoard Fan

Üye No: 82,236

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 21, 2008 3:55 pm Mesaj: #4

Utangaç aşık

ben işte Utandı Utandı Utandı

s u s @ r o c k . . !

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
elifelf

Üye No: 68,822

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 21, 2008 5:13 pm Mesaj: #5

A 'lar çoğunlukta Utandı Teşekkrler ilginç bir test (:

GuLyAbAnİ
TurkBoard Fan

Üye No: 31,656
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Şub 21, 2008 8:22 pm Mesaj: #6

Utangaç aşık

utanıyorum kendimdennn hahahahaha hahahahaha Utandı Utandı

Ölü olarak ele geçiriliyor en sıcak insan sözleri..
Ve hüznüm bir kamu morgunda işe başladı.
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
burjuu

Üye No: 106,284

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 22, 2008 1:01 am Mesaj: #7

2 tane A, 2 tane B napcz şimdi Füüü üüü üü Utandı

j u l i e t
"biz"
O Şimdi Asker

Üye No: 53,802

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 22, 2008 11:50 am Mesaj: #8

Utangaç aşık Çok Mutlu Çok Mutlu

Üye No: 70,341

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 22, 2008 12:18 pm Mesaj: #9

bbbaa Saygılar
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder AIM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ukyo

Üye No: 110,750

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 22, 2008 12:50 pm Mesaj: #10

arkadaslar bu testı uygulama amacı sizi psikoljık bır deneyde farkettırmeden kobay olarak kullanmaktı hepınızın test sonucları su anda elımde inceliyorum hıımmmmmm eveet sonucları size bilidiririm( caktırmadan onluklerı hazırlayın mahmut sende arabayı hazırla arkadasları alalım tedavılerıne baslayalım Hehehehe )
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 22 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar