Sergideki Resimler..
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Anath, FAÇALI - 2, Zemheri/r
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 22 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
MelanchoLia
.:JusT YoU:.

Uzaklaştırıldı
Üye No: 91,273
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 12:00 pm Mesaj: #1

S E R G İ D E K İ R E S İ M L E R

Müzedesiniz. Bir resmin önünde, elleriniz arkanızda kenetlenmiş duruyorsunuz. Hayran hayran resme bakıyorsunuz. Yanınıza hiç tanımadığınız biri geliyor ve size bir şey söylüyor. Yabancı, aşağıdakilerden hangisini söylüyor?

1. Çok güzel bir resim değil mi?

2. Bu resim hakkında ne düşünüyorsunuz?

3. Özür dilerim, saatiniz kaç?

4. Biliyor musunuz, ben de bir ressamım!

Dont Take Life Too Seriously , Always Find Time To Laugh... Remember That Laughter Not Only Adds Years To Ur Life , But Adds More Life To Ur Years....
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
_Miharbi_
Z e g y.. İ i d s..

Üye No: 96,078

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 12:05 pm Mesaj: #2

Eğer ben bir bayansam ve Yabacı da erkekse muhabbet açmak için hepsini söyleyebilir.. Füüü üüü üü

PhiLLamon
H T C
Geyik Takımı

Üye No: 43,078

Uyarı : 2

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 12:08 pm Mesaj: #3

bu bilmece mi ki Füüü üüü üü

Dünya gözlerimi kendi ellerimle örttüm,değdi yorgunluğuma,bi ölüm kaldıydı onu da gördüm,beni pişman etmedi doğduğuma...
MelanchoLia

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 12:09 pm Mesaj: #4

Olmaz Cvp 1 'MI 2' MI 3' MU 4 'MU birini secmen lazim yakaladım Müzik dinliyorum

Dont Take Life Too Seriously , Always Find Time To Laugh... Remember That Laughter Not Only Adds Years To Ur Life , But Adds More Life To Ur Years....
MelanchoLia

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 12:11 pm Mesaj: #5

« geberik » demiş ki:
bu bilmece mi ki Füüü üüü üü

Bilmem sonucunda goruruz yakaladım

Konu kokolojiyle alakaliymis bilmem hic duydunuzmu? Füüü üüü üü

_Miharbi_
Z e g y.. İ i d s..

Üye No: 96,078

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 12:15 pm Mesaj: #6

hıımm..

atıyorum.. 2

all_alone
"janjanlı"

Üye No: 71,097

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 12:21 pm Mesaj: #7

tabiki 1 Hıhı Hıhı

Ve bu akşam ki titretiyor
Bende esin ve hüznün tellerini
Uzak
Ve mâvi gölgeli bir beldeden ayrı kalarak
Sürgün ve ayrılığa yazgılı bu yerde tutukluyuz.

MelanchoLia

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 12:28 pm Mesaj: #8

cvp i vercem sonra:)) simdi cikiom...

PhiLLamon
H T C
Geyik Takımı

Üye No: 43,078

Uyarı : 2

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 12:32 pm Mesaj: #9

Google sağolsun ... Füüü üüü üü
ama bu bilmece değil sanırım

Bir yabancı aniden sizinle konuştuğu zaman, korku ve beklenti karmaşası yaşanır. Bu hayali senaryoda yabancının konuştukları, aslında sizin yabancılarla karşılaştığınızda nasıl tepki verdiğinizi gösterir. Cevabınızsa, birisiyle ilk karşılaştığınızda bıraktığınız etkinin nasıl olduğunu açıklar.

1. Çok güzel bir resim değil mi: Arkadaş canlısı ve olumlu karakteriniz, karşılaştığınız hemen herkeste harika bir ilk izlenim bırakıyor. Tek düşünmeniz gereken insanların sizi ilk başta ciddiye almaması olabilir.

2. Bu resim hakkında ne düşünüyorsunuz: Herhangi bir taahhütte bulunmadan önce, karşınızdaki insanın huyunu suyunu iyice bilmek isteyenlerdensiniz. İnsanlar bunu seziyorlar. Bu da size olan davranışlarını etkiliyor. Bu kadar temkinli olmanın tek dezavantajı, başkalarının kurallarına göre yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

3. Özür dilerim, saatiniz kaç: Dünyada yaşayanların yarısı için tamamen 'normal'siniz ama diğer yarısı sizin biraz garip olduğunuzu düşünüyor! İlk yarattığınız izlenim, kendi dünyasında, kendi kurallarına göre yaşayan biri olduğunuz. Başkalarının ne düşündüğüne ya da ne hissettiğine fazla önem vermiyorsunuz.

4. Biliyor musunuz, ben de bir ressamım: Biriyle ilk kez karşılaştığınızda fazla hevesli davranıyorsunuz. Beğenilmek için gereksiz çaba sarfediyorsunuz. Bu arada ne kadar çok uğraşırsanız, o kadar batıyorsunuz. Başkalarının hakkınızda neler düşündüğüne bu kadar takmayın. Eğer biraz rahatlar ve doğallaşırsanız sizi daha çok severler.

böyle bir cevabı varmış...
ben demiyom onnar diyo Saygılar

Dünya gözlerimi kendi ellerimle örttüm,değdi yorgunluğuma,bi ölüm kaldıydı onu da gördüm,beni pişman etmedi doğduğuma...
MelanchoLia

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Kas 28, 2007 12:39 pm Mesaj: #10

kokoloji oldugunu yazmistim ama cvp lari nerden buldugunuda anladim simdi resminden... geberik hahahahaha hahahahaha google dan degil ,durum anlasilmistir hahahahaha cvp bi vermekte acele ettin Hehehehe

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 22 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle