Ali babanın ciftligi
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Anath, FAÇALI - 2, Zemheri/r
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 14 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
MelanchoLia
.:JusT YoU:.

Uzaklaştırıldı
Üye No: 91,273
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Kas 25, 2007 4:04 am Mesaj: #1

Ali Baba’nın bir ciftligi varmış… Hayvanlarının ikisi dısında hepsi tavukmus, ikisi dısında hepsi inekmis, ikisi dısında hepsi koyunmus. Ali Baba’nın ciftliginde kac hayvan vardır?

Hadin bakalim varmi bilen... yakaladım

Dont Take Life Too Seriously , Always Find Time To Laugh... Remember That Laughter Not Only Adds Years To Ur Life , But Adds More Life To Ur Years....
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
MelanchoLia

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 26, 2007 9:45 am Mesaj: #2

soruyu sanirim bilen yok Müzik dinliyorum Hehehehe

Dont Take Life Too Seriously , Always Find Time To Laugh... Remember That Laughter Not Only Adds Years To Ur Life , But Adds More Life To Ur Years....
nickelodeon

Üye No: 97,605

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 26, 2007 11:25 am Mesaj: #3

3 hayvan. tavuk inek ve koyun. doğru mu bildiiim?? Neutral

austero

Üye No: 95,067
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 26, 2007 12:17 pm Mesaj: #4

tabikide 3

kolay bi bilmece olmuş Hehehehe

Uzaklaştırıldı
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 26, 2007 12:26 pm Mesaj: #5

Tuh vala kolay sormusum bu sefer dogrusunuz arkadaslar yakaladım Hehehehe tebrikler.. Heyoo

sessizgemi!

Üye No: 87,934
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 26, 2007 3:07 pm Mesaj: #6

Bu ne biçim çiftlik yav üç tane hayvan var? hahahahaha

Bu memleket tarihte Türktü, şimdi Türktür ve ebediyen Türk
olarak yaşayacaktır.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
sapphirus.tempestas
''mavi isyan''

Uzaklaştırıldı
Üye No: 96,968
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Kas 27, 2007 9:19 pm Mesaj: #7

daha zor yok mu cerezlerle vakıt oldurmeyelım janz.

dalga dalga
TurkBoard Fan

Üye No: 19,142

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 15, 2008 3:16 pm Mesaj: #8

cidden kolaymıydı.hımmmmm kendime gelmem lazım.

Üye No: 91,525

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ağu 15, 2008 6:43 pm Mesaj: #9

hmmm...

RedCloud

Üye No: 25,031

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Ağu 21, 2008 11:25 am Mesaj: #10

2 si dışında hepsi

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 14 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Göster | Gizle