Geleceğin meslekleri ?
Bölüm Yetkilileri: ClannJeaR
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 6 sayfa) [Bu başlıkta 58 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
ClannJeaR
..bedevi..
O Şimdi Asker

Üye No: 47,480

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ekm 02, 2007 1:04 am Mesaj: #1

Sizce geleceğin meslekleri nelerdir ?

Bence : Psikoloji, Bilgisayar mühendisliği, İnşaat mühendisliği...

Neden Allahım...

Birini aldın beni ne bıraktın
Bu can onsuz yaşar mı sandın
Yağmur oldum kapına dayandım
Götür Allahım...

Nasıl anlatsam bilmem ki...
Tarifsiz..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
HaSNa
discodisco partizani

Üye No: 46,626

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ekm 02, 2007 1:05 am Mesaj: #2

beslenme ve diyetetik

Hehehehe
longwaysss

Üye No: 87,886

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ekm 05, 2007 1:17 am Mesaj: #3

çevre,gemi inşaat,mekatronik mühendislikleri

hiç bitmeyecek meslekler inşaat ve makine mühendislikleri.

Hep mühendis oldu galiba.Neyse bir dahaki msja kalsın diğerleri Hehehehe

.:JusT YoU:.
TurkBoard Fan

Üye No: 90,147
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ekm 05, 2007 1:46 am Mesaj: #4

Genetik muhendisliği

Ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti
şeyhler, dervişler, müritler, mensublar memleketi olamaz.
En doğru ve en hakikî tarikat, medeniyet tarikatıdır.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
alevyanar

Üye No: 90,064

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ekm 05, 2007 2:25 am Mesaj: #5

ben bir su ürünleri mühendisi olaraktan kendi bölümüm diorum ve umuyorum bir yarım ada olmamıza rağmen üretimde cok geriyiz...
Orquídeas
"İnappréciable"
TurkBoard Fan

Üye No: 47,609

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ekm 05, 2007 2:57 am Mesaj: #6

Psikoloji ... daha iyi ilgi görmeye başladığı için muhtemelen de ileride iyice öne çıkıcaktır ...
ve tabii ki bilgisayar mühendisliği ...

Turizmciyim ama gelecek göremez oldum bu sektörde ...

wingSofhope
ve gitti...

Üye No: 77,197

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ekm 05, 2007 10:35 am Mesaj: #7

Web Tasarım (=

Gitti...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
hadi ya
geldim,gördüm,gidiyorum...
TurkBoard Fan

Üye No: 21,867

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ekm 05, 2007 11:15 am Mesaj: #8

günümüzde de popüler ve işlevi kullanım alanları bir hayli fazla olan ancak hala birçok insanın gün içinde çok rast geldiği fakat ismini bilmediği nam-ı değer mesleğim olan grafikerlik gelecekte de önde gidecek popüler mesleklerden biri olacak diyorum Her alanda grafik tasarıma tasarımcıya ihtiyaç olucaktır Gülücük

Birgün gelecek Dönence....Biliyorum

Üye No: 68,590

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ekm 05, 2007 11:26 am Mesaj: #9

Mafia Babasi Of yaa ...... hahahahaha

aman Allah Korusun, nekadarda Dizilerde Filmlerde iyi birseymis gibi gösteriliyorsa´da Külhanbeyligi kimseye yakistirmam ( Kadir Abimiz kizacak simdi hahahahaha )

Bilgisayar dalinda her Meslegin sadece Türkiyede degil bütün dünyaya oturacagina inaniyorum.

Pişşşt..

Üye No: 70,488

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Ekm 05, 2007 8:03 pm Mesaj: #10

Psikoloji Çok Mutlu

Ne senin bakışın
Ne de beni yakışın
Sonunda sen de anlarsın
Biter aldanışın
(Çabuk olur dönüşün)
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 6 sayfa) [Bu başlıkta 58 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar