Üniversiteniz Size Neler Kazandırdı ?
Bölüm Yetkilileri: ClannJeaR
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa) [Bu başlıkta 24 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
ClannJeaR
..bedevi..
O Şimdi Asker

Üye No: 47,480

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ekm 02, 2007 12:56 am Mesaj: #1

Ünıversıtede okumaya başladığıznıdan berı üniversite size neler kazandırdı ?

Neden Allahım...

Birini aldın beni ne bıraktın
Bu can onsuz yaşar mı sandın
Yağmur oldum kapına dayandım
Götür Allahım...

Nasıl anlatsam bilmem ki...
Tarifsiz..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
SeSa
edit - SeSa (:

Üye No: 88,760
Gizli

Uyarı : 2

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ekm 02, 2007 12:57 am Mesaj: #2

daha yeni başladık ilerleyen zamanlarda ne gösterir bilinmez Melek ama..

Güzel bir söz vardır, bilen bilir:
"Dinime küfreden, Müslüman olsa..." diye.

NAZZZ

Üye No: 17,644

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ekm 02, 2007 12:58 am Mesaj: #3

artık osmanlıca bilorummm hahahahaha hahahahaha

Haaaaleluja
TurkBoard Fan

Üye No: 53,383

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ekm 02, 2007 12:59 am Mesaj: #4

Hiçbişi Çok Mutlu
Bilakis bi ton paramı ve gençliğimi kaybettim hahahahaha

HaSNa
discodisco partizani

Üye No: 46,626

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Ekm 02, 2007 1:04 am Mesaj: #5

kendi ayakları üzerinde durmayı Melek ama..
SeyfillicA
SworD
TurkBoard Fan

Üye No: 28,152

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Ekm 31, 2007 4:30 am Mesaj: #6

İngilizce ve iyi bir uluslararası işletme bilgileri, her çeşit millet ve illerimizden insan tanıma tecrübeleri, iletişim ve paylaşım Gülücük
Punky Punky Punky

Üye No: 48,016

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Kas 05, 2007 9:05 pm Mesaj: #7

Ev geçindirmeyi öğrendim, makarnanın tüm çeşitlerini yapmayı öğrendim...
bu liste uzar gider...

Üye No: 91,308

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Kas 09, 2007 2:01 pm Mesaj: #8

ünv mi boşşşşş booooşşş aç kalmamız da hala tek hatıra bide alkolık olduk onuda unutmayalım.......... ezbercilik düzen olduk ça ne ünv ne lise hepsiboş aynı beyinler yetişiyorrrrrrr .
adebisi(c)
serseri serbest style

Üye No: 94,499

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Kas 09, 2007 2:18 pm Mesaj: #9

özellikle büyük deilde küçük bi fakültede okumuş olmam bana insanlara ön yargılı bakmamayı öğretti çünkü büyük ünide okusam kendi grubumdan cocuklar bulup onlarla takılırdım ama küçük bi fakültede böle bi sansın yok
biz sınıfta 20 kişi beraber gezerdik bunların için de dincisi sağcısı solcusu mhplisi kürt(ama ülkesine bağlısından), ateisti ,punkçısı rockcısı rap çisi kayserilisi muğlalısı karsıyakalısı ordulusu kırşehirlisi samsunlusu bileciklisi adanalısı bitlislisi ankaralısı hepsi vardı valla hepsi de süper cocuklardı arada bazı kolpalar cıkar tabi ama onlar heryerde Hehehehe

...Edep Ya Hu !...

Üye No: 62,202

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Arl 20, 2007 3:53 pm Mesaj: #10

Üniversiteye gelenlerin nerdeyse %90'ının genel kültürden yoksun oldugunu öğrendim ...
Erkeklerin kız arkadas için oturup internette birkaç tarih bilgisi ve yaşamdan bir kaç satır öğrenmeye çalıştığını öğrendim Baygın

Kızların zengin koca derdine düştüklerini; bazılarının bunu cesaret edip söyleyebildiklerini ama bazılarının ise bunu dile getirmeyip saman altı yaptıklarını öğrendim... Şok
Bu kız ve erkeklerden istisnai olanlar tabii ki mevcutlar - kimse alınmasın yani Saygılar
Sempozyum - panel bu işler boş işler değiller ... Değerlendirmesini seçmesini bilen için mükemmel bilgi platformları ... Hıhı
Kendi ayakların üzerinde durmayı öğretiyor mesela en başta ...

Öğrettiği en önemli şeylerden biri ise ÖĞRENCİ İŞLERİ'nin asla öğrencilerle ilgilenmediği gerçeği oldu hahahahaha Orası sırf boş alan doldurtmak ve birşey sordugunuzda potansiyel fırça atmaya hazır elemanlar yetiştirmek amacı ile kurulmuş sanıyorum ki Melek ama.. Allah düşürmesin derler ya o hesap Melek ama..
Yemekhane yemekleri genelde istediğin gibi çıkmazmış bu da önemli bir konu - ama bununla da bitmiyor - sağcı solcu ayrımının oldugu cafelere gittiğinde adabını bileceksin , heryerin kendine göre raconu mevcut Saygılar

Daha devam ederim ama şimdilik aklıma gelen bunlar Melek ama..
Üniversite eğer ki kendini yetiştirmeyi hedeflersen - çok üst noktalara taşır seni ... Çok büyük nimetleri var ... Ancak ve ancak ... Uyanık olacak - gözünü hep açık tutacaksın Melek ama..

Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar