GözAltı 18
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, aLuzAiv', Faint, Precious, puspus, VivaLaVida, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 21 sayfa) [Bu başlıkta 204 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
puspus
-=RuH=-
Pano Yöneticisi

Üye No: 3,604
Gizli

Açıklama: süpriz hafta..
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 12:03 am Mesaj: #1

Gözaltında 18.hafta!

Öncelikle büyük bir teşekkür ile başlamak uygun olur sanırım söze.. 17 hafta ve bu haftayla beraber 18 hafta.. GözAltında 18 hafta, 4.5 ay.. ilginizden ötürü, hepinize teşekkür ederim..

Ancak her güzel şeyin sonu oldugu gibi, artık maalesef GözAltına son veriyoruz. ve bu hafta beklediğiniz üzere süpriz.. bekliyorsunuz kim var..

huzurlarınızdayım..

~PusPus ~

Kolay gelsin Turkboard GözAltı Polisleri Polis

(lütfen sorularda aşırı kaçmayalım, fazla vaktim yok..)

Rabbü'l âleminsin, gönüller Sultanı...
Dört kitapta gördüm verdiğin burhanı...
Gönüllere sığdın kainata değin..
Gönüllere sultan oldun Efendim...

Sıkıntılar gecedir. Dinlen, kederlenme. Sabah elbet olacak...
-Hz.Mevlana-

SustuM..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Orquídeas
"İnappréciable"
TurkBoard Fan

Üye No: 47,609

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 12:04 am Mesaj: #2

Şaşkın
Elektra
..ömrüm..
TurkBoard Fan

Üye No: 55,832
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 12:05 am Mesaj: #3

Heyoo Heyoo sonunda
ilk soru benden olsun
en sevdiğin resimli şarkın
en sevdiğin Tb üyesi Füüü üüü üü

Yüreğimdeki yağmurun fısıltasında seni duyuyorum

Merve
buket601
hiç ummazdım oldu son baharda hediye gibi aşk mı_?

Üye No: 49,712
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 12:08 am Mesaj: #4

slm Punky

sorgun hayırlı olsun Öpücük Punky Saygılar

şimdilik sorum yok Punky

seni tanımak zaten harika birşey o eşsiz yüreğini bilmek yetiyorr o yüzden soru sormak istemiyorum Öpücük Punky Saygılar

Asİ BeLa
.ıı.lllııll..ııılll.

Üye No: 81,414
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 12:11 am Mesaj: #5

bu niye son gözaltı?
gözaltında olmak nasıl?
bölüm sorumlusu olmak zor mu?
o kadar güzel fotoraf çekmek zorunda mısın=) Hehehehe
tb yi 3 kelime ile anlatsan bu kelimeler ne olur?
nickin niye puspus?
başka bir nick kullanmak istersen bu ne olur?

şimdilik bu kadar =)
kolay gelsin Hıhı

Sonra kanaat kınından bir kıLıç çektim
Keskin tarafıyLa onLardan ümitLerimi kestim..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Tatli Cadi
Askin Kizi
Geyik Takımı

Üye No: 63,256

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 12:22 am Mesaj: #6

sok sok sok... beklemiyordum acikcasi. üzüldüm biteceginden dolayi cok güzel dolu dolu bi 17 hafta yasatti bana bu bölüm arada civittigimizda oldu gerci onuda cahilligimize verin Utandı. bazi nedenlerden dolayu bu bölüme cok fazla katilmicam ama simdilik madem sen varsin soru sorayim hep sen sorardin bize su klasik sorularini...

neden TB?

burada ne buluyorsun?

seni tanidigim icin cok mutluyum cok iyi cok hos harika bir insansin... bizim icin azda olsa isinden cikip geldin ya yanimiza hic unutmicam bunu, kim yapardiki böyle biseyi? iyiki varsin iyiki tanimisim seni puspus abi... zaman zaman kafani sisiriyorum ama artik katlanicaksin biliyorsun psikolojim bozuk bazi seylerden dolayi Çok Seviyor Utandı ...

hadi sana kolay gelsin...

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
puspus
-=RuH=-
Pano Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 12:27 am Mesaj: #7

« HürreM » demiş ki:
Heyoo Heyoo sonunda
ilk soru benden olsun
en sevdiğin resimli şarkın
en sevdiğin Tb üyesi Füüü üüü üü

en sevdiğim resimli şarkım.. ayırt edemem vallahi.. hepsi çok kıymetlidir ama Nev-Efkarlıyım. sanırım. ayrı bir yeri var.
Tb üyesi, Tb yi oldugu gibi seviyorum. Füüü üüü üü

« buket601 » demiş ki:
slm Punky

sorgun hayırlı olsun Öpücük Punky Saygılar

şimdilik sorum yok Punky

seni tanımak zaten harika birşey o eşsiz yüreğini bilmek yetiyorr o yüzden soru sormak istemiyorum Öpücük Punky Saygılar

sebi tanımak da çok güzel s.b. Çok Mutlu soruların çok olmasın. Füüü üüü üü

« Asİ BeLa » demiş ki:
bu niye son gözaltı?
gözaltında olmak nasıl?
bölüm sorumlusu olmak zor mu?
o kadar güzel fotoraf çekmek zorunda mısın=) Hehehehe
tb yi 3 kelime ile anlatsan bu kelimeler ne olur?
nickin niye puspus?
başka bir nick kullanmak istersen bu ne olur?

şimdilik bu kadar =)
kolay gelsin Hıhı

son olması gerekiyor..
bakalım nasıl oldugunu göreceğiz.
Bölüm sorumlusu olmak zor değil, hep beraber bir iş yapıyoruz neticede. Ekip iyi çalışınca.
Fotograflarım daha güzel kıvamına gelmedi. Ama bennn Füüü üüü üü
aile, paylaşım-kesişme noktası
PusPus'un özel bi anlamı yok.
PuSuLa.

« Tatli Cadi » demiş ki:
sok sok sok... beklemiyordum acikcasi. üzüldüm biteceginden dolayi cok güzel dolu dolu bi 17 hafta yasatti bana bu bölüm arada civittigimizda oldu gerci onuda cahilligimize verin Utandı. bazi nedenlerden dolayu bu bölüme cok fazla katilmicam ama simdilik madem sen varsin soru sorayim hep sen sorardin bize su klasik sorularini...

neden TB?

burada ne buluyorsun?

seni tanidigim icin cok mutluyum cok iyi cok hos harika bir insansin... bizim icin azda olsa isinden cikip geldin ya yanimiza hic unutmicam bunu, kim yapardiki böyle biseyi? iyiki varsin iyiki tanimisim seni puspus abi... zaman zaman kafani sisiriyorum ama artik katlanicaksin biliyorsun psikolojim bozuk bazi seylerden dolayi Çok Seviyor Utandı ...

hadi sana kolay gelsin...

canım benim.. bende sizleri tanıdıgmı için mutluyum.

TB.. kolay değil, 2 seneyi aşkın bir vaktm geçti burada.. çok güzel insanlar tanıdım.
çok şey var burda.. buldugum şeyler sayılmakla bitmez..

WolVeRinE
.
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,760
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 12:27 am Mesaj: #8

Tuttuğun takımı öğrenebilir miyim... hahahahaha Ama bennn Hehehehe yakaladım
puspus
-=RuH=-
Pano Yöneticisi

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 12:30 am Mesaj: #9

« WolVeRinE » demiş ki:
Tuttuğun takımı öğrenebilir miyim... hahahahaha Ama bennn Hehehehe yakaladım

BEŞİKTAŞ(K)

Rabbü'l âleminsin, gönüller Sultanı...
Dört kitapta gördüm verdiğin burhanı...
Gönüllere sığdın kainata değin..
Gönüllere sultan oldun Efendim...

Sıkıntılar gecedir. Dinlen, kederlenme. Sabah elbet olacak...
-Hz.Mevlana-

SustuM..
Tatli Cadi
Askin Kizi
Geyik Takımı

Üye No: 63,256

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Eyl 03, 2007 12:30 am Mesaj: #10

tsk. ederim bu hizli cevabin icin abicim... wolve o besiktasli hahahahaha belki cimbomlu olur amaaaaaa besiktas aski var adamda hahahahaha off cekme dede beni buraya ben katilmicaktim sorulara alla alla hahahahaha

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 21 sayfa) [Bu başlıkta 204 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar