Kimdir bu CADI?
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, puspus, VivaLaVida, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 132 sayfa) [Bu başlıkta 1319 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
Tatli Cadi
Askin Kizi
Geyik Takımı

Üye No: 63,256

Açıklama: ayip olmasin dimi bizde yazalim...
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 06, 2007 7:58 pm Mesaj: #1

evetttt uzun bi aradan sonra yani bi sene sonra kendimi tanitma firsatini buldum. malum assolistler en son gelir derler hahahahaha . kimdir bu cadi neyin nesidir diyenler burada merakini giderebilir. ben 1 seneye askindir bu sitedeyim. önceleri böyle bir sitenin var oldugunu bile bilmiyordum. matematik hocam sayesinde ögrendim bi sarki ariyordum oda tesadüfen bize geldi beni özlemis dermisim hahahahaha ... bende deli gibi sarki ararken burayi söyledi kendiside üyedir belki oda emektar olmustur bellimi olur Füüü üüü üü ... sarkimi buldukdan sonra kaldim yani giris o giris cikisi bulamadim iyikide bulamamisim...
ben 20 yasinda masum hic cenesi düsük olmayan bir kizim. hala okul siralarinda ömrümü geciriyorum ömrümü yedi bu okul ya hahahahaha . neyse * etmiyim beterin beteri vardir ögrenci yerine cöpcüler kraliceside olabilirdim hahahahaha sabahin köründe belediye gibi sokaklarinizi temizlerdim Heyoo ... gördügünüz gibi aklim fikrim geyikde benim ciddi oldugum zamanlarda vardir ama ozaman damarima basmayin derim tavsiye etmem pek Ama bennn . basda yasamak olmak üzere herseyi severim ama nedense son zamanlarda bu bile bunaltmis durumda beni, burada tanidigim bi kac deger verdigim cok özel kisiler bana derdimi tasami unutturuyorlar onlarada ayri ayri tsk. etmek isterim Saygılar . okulumun bitmesine az kaldi. üzülerek belirtmek istiyorumki almanyada dogdum ve burada büyüdüm halada burada yasiyorum ama TÜRKIYE asigiyim yani okulum yüzünden buradayim... onun icin bana orayi seviyormusun diye sormayin cünkü nefret ediyorummmmmm... bos zamanlarimda sokaklarda vakit gecirmek yerine odami tercih ederim huzur veriyor bana. belli oldugu gibi cenem düsüktür nerede kaybettigimi bilmiyorum yani yazsam roman cikar ama sizleri yormak istemiyorum. kiyamam ben size ya sadece etiniz iyise kus basi falan cikartirabilirim hahahahaha ... bu arada vejeteryanim yani oturup ben yemicem sizi et obur kisiler vardir burda hahahahaha . simdilik bu kadar ben biraz forumlarda takilim sizde okuyun güzel güzel... hahahahaha

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Emre.Aydin
... himeS
TurkBoard Fan

Üye No: 79,896

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 06, 2007 8:05 pm Mesaj: #2

Ayyy canım tekrar aramıza hoşgeldin hep burda ol hiçbir yere ayrılma Heyoo
Heyoo Heyoo Heyoo Öpüyorum cnmmm Öpücük Öpücük Öpücük Çok Seviyor Çok Seviyor Çok Seviyor Utandı Utandı Utandı

"..biri aşk derse önce kalbine sor;kim ne derse yalan o ne derse öyle..."
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Tatli Cadi
Askin Kizi
Geyik Takımı

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 06, 2007 8:06 pm Mesaj: #3

merak etme gitmem bi yere ama bi on gün sonra bi ay yokum özleyin beni oldumu hahahahaha kafa dinleyin

Yagmur Cöllere, Sevda Dillere, Bülbül Güllere, Sen Bana Lazimsin... Günes Topraga, Meyveler Baga, Cicek Yapraga, Sende Bana Lazimsin...
exUBert
'siz..
Pano Yöneticisi

Üye No: 72,028

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 06, 2007 8:08 pm Mesaj: #4

Bi an gözlerim bozulucak zannettim hahahahaha güzel güzel okudum ve memnun oldum Çok Mutlu Bay Bay
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Tatli Cadi
Askin Kizi
Geyik Takımı

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 06, 2007 8:10 pm Mesaj: #5

exUBert niye öyle diyorsun ya basimin etini yediniz sende yaz diye diye hahahahaha oku isin ne sen oku diye yazdim hahaha

_'naRci'_
...
Geyik Takımı

Üye No: 71,633

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 06, 2007 8:12 pm Mesaj: #6

ho$geLdin tekrar tatLı cadı Hehehehe Heyoo
bu arada ismini soraBİlir miyim Füüü üüü üü

bazen
diyorum
keşke hiç yitirmemiş olsaydık
aşklaştıklarımızı...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
webcandost
Yasaklıyım.
TurkBoard Fan

Üye No: 83,759
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 06, 2007 8:12 pm Mesaj: #7

hoşgeldın cadı cık aramıza ben yeniyim ama iyimdir et oburumda ot oburumda fark etmıyo Heyoo Saygılar
nese tekrardan h.g. Saygılar

Bir söz vardırya "Unutma Unutulanlar Unutanları Asla Unutmazlar..."
"Herkesin bırakıp gittiği noktada, sen dayanabilirsen tek adam oldun demektir."

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Emre.Aydin
... himeS
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 06, 2007 8:13 pm Mesaj: #8

« Tatli Cadi » demiş ki:
merak etme gitmem bi yere ama bi on gün sonra bi ay yokum özleyin beni oldumu hahahahaha kafa dinleyin

Yaa Sümüklü bende 1 yıl yokum sizde beni özleyinn hahahahaha
Öpücük Öpücük Öpücük

Tatli Cadi
Askin Kizi
Geyik Takımı

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 06, 2007 8:14 pm Mesaj: #9

hosbulduk tekrardan... webcandost aman bendne uzak dur et obursan hahahahaha ...

özleriz canim benim Sümüklü

Emre.Aydin
... himeS
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 06, 2007 8:15 pm Mesaj: #10

Aglama bak benide aglatıyon Sümüklü

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 132 sayfa) [Bu başlıkta 1319 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar