|
Kimdir bu CADI?
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, puspus, VivaLaVida, Xavier |
| 1. sayfa (Toplam 132 sayfa) [Bu başlıkta 1319 mesaj bulunuyor] | ![]()
|
| Yazar | Mesaj | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
|
||||||
| 1. sayfa (Toplam 132 sayfa) [Bu başlıkta 1319 mesaj bulunuyor] |
Sayfa:: 1 2 3 ... 130 131 132 » |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz |

. kimdir bu cadi neyin nesidir diyenler burada merakini giderebilir. ben 1 seneye askindir bu sitedeyim. önceleri böyle bir sitenin var oldugunu bile bilmiyordum. matematik hocam sayesinde ögrendim bi sarki ariyordum oda tesadüfen bize geldi beni özlemis dermisim
... sarkimi buldukdan sonra kaldim yani giris o giris cikisi bulamadim iyikide bulamamisim...
... gördügünüz gibi aklim fikrim geyikde benim ciddi oldugum zamanlarda vardir ama ozaman damarima basmayin derim tavsiye etmem pek
. basda yasamak olmak üzere herseyi severim ama nedense son zamanlarda bu bile bunaltmis durumda beni, burada tanidigim bi kac deger verdigim cok özel kisiler bana derdimi tasami unutturuyorlar onlarada ayri ayri tsk. etmek isterim
. okulumun bitmesine az kaldi. üzülerek belirtmek istiyorumki almanyada dogdum ve burada büyüdüm halada burada yasiyorum ama TÜRKIYE asigiyim yani okulum yüzünden buradayim... onun icin bana orayi seviyormusun diye sormayin cünkü nefret ediyorummmmmm... bos zamanlarimda sokaklarda vakit gecirmek yerine odami tercih ederim huzur veriyor bana. belli oldugu gibi cenem düsüktür nerede kaybettigimi bilmiyorum yani yazsam roman cikar ama sizleri yormak istemiyorum. kiyamam ben size ya sadece etiniz iyise kus basi falan cikartirabilirim 

bende 1 yıl yokum sizde beni özleyinn