umarım çok kolay olmamıştır
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Anath, FAÇALI - 2, Zemheri/r
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 18 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
Like_No_Other

Üye No: 82,298

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 19, 2007 4:14 pm Mesaj: #1

Ankara'da bir adam bir PAZARTESİ günü polisi arar ve bir APARTMAN dairesinin giriş katındaki dairede ölü bir kadın bulduğunu söyler.ve polise olayı kısac şöyle anlatır:
KAR yağıyordu,bende bu apartmanın önünden geçiyordum içerden sesler duydum ancak uzanıp camı silipte içeri baktığımda bir adamı kadına bıcak sokarken gördüm sonra adam yandaki şömineden bi odun parcası aldı ve KANLI HALInın üstüne atıp evi kundakladı...

bu ifadeyi okuyan pollis olay yerine gelir gelmez ihbarcıyı yakalar peki ihbarcı nerde hata yaptı?

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Benimyaw
Birgün gelecek Dönence....Biliyorum

Üye No: 68,590

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 19, 2007 4:28 pm Mesaj: #2

Apartmanin giris Dairesinin Camini disardan silmek hatta iceriye bakmak kolay olmasa gerek Füüü üüü üü mi acebaaaaaaaaa ????

Üye No: 63,675

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Haz 20, 2007 9:36 am Mesaj: #3

Evet camın buharını dışarıdan silmek büyük beceri gerektirir.

Senin cebine girmiştir...
Prestige
GiDiktE eRiYoR KaLP

Üye No: 69,337

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Haz 26, 2007 7:17 pm Mesaj: #4

ilk basta ölü bir kadın buldum diyor sonraki ifadesinde ise adamın kadını bıcakladıgını söylüyor hani ölü bulmustu Hıhı

rock'n'rap

Üye No: 99,060

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 31, 2007 12:51 pm Mesaj: #5

bence ihbarı yapan adam katil. Hehehehe

ruhuNnefesi
dalga dalga
TurkBoard Fan

Üye No: 19,142

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 08, 2008 7:13 pm Mesaj: #6

aaaaaa buğu olayı yine =)

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruat

Üye No: 85,347

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Şub 08, 2008 7:18 pm Mesaj: #7

Önce buludğunu söylüyor daha sonra gördüğünü söylüyor.Bu olabilirmi Füüü üüü üü

Üye No: 113,979

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Mar 20, 2008 7:17 pm Mesaj: #8

karışık bir durum Hehehehe

- nâr -
TurkBoard Fan

Uzaklaştırıldı
Üye No: 1,042

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Haz 27, 2008 2:00 am Mesaj: #9

En başta adamın ihbar etmesi hata
Ne işin var daha git kaç nasılsa kimse görmemiş Çok Mutlu işin yoksa bi de hikaye uydur. Noolduu ..al.. Çok Mutlu

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

"Dünden yeni, bugünden eski"

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
tiyatro34

Uzaklaştırıldı
Üye No: 16,926

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Tem 02, 2008 4:16 pm Mesaj: #10

Evi Kundaklaması, hata evi kundaklaması Çok Mutlu

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 18 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Göster | Gizle