GözAltı-2 [dream_girl]
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, aLuzAiv', Faint, Precious, puspus, VivaLaVida, Xavier
Yeni Başlık Gönder Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz 1. sayfa (Toplam 20 sayfa) [Bu başlıkta 199 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
puspus
-=RuH=-
Pano Yöneticisi

Üye No: 3,604
Gizli

Açıklama: 7 Mayıs - 13 Mayıs sorgulaması
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts May 07, 2007 12:57 am Mesaj: #1

Gözaltında ikinci hafta!

Oylarınızla ikinci GözAltına alıncak zanlımızı seçtik!

-=dream_girl=-

Sorgu odasında bu hafta geyik takımından dream_girl var.
güzel sorular geleceğinden eminim.

kolay gelsin TurkBoard GözAltı Polisleri!..

Polis

Konu-Dışı:
unutmadan!
amacımız eglenmek.. sorularımız bu yönde olsun lütfen. iyi eglenceler.

Rabbü'l âleminsin, gönüller Sultanı...
Dört kitapta gördüm verdiğin burhanı...
Gönüllere sığdın kainata değin..
Gönüllere sultan oldun Efendim...

Sıkıntılar gecedir. Dinlen, kederlenme. Sabah elbet olacak...
-Hz.Mevlana-

SustuM..
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
puspus
-=RuH=-
Pano Yöneticisi

Üye No: 3,604
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts May 07, 2007 1:02 am Mesaj: #2

ilk sorular benden gelsin..
1- neden TurkBoard*
2- Burada ne buluyorsun.?
3- Burayla nasıl tanıştın?

Rabbü'l âleminsin, gönüller Sultanı...
Dört kitapta gördüm verdiğin burhanı...
Gönüllere sığdın kainata değin..
Gönüllere sultan oldun Efendim...

Sıkıntılar gecedir. Dinlen, kederlenme. Sabah elbet olacak...
-Hz.Mevlana-

SustuM..
r o m e o
"biz"
O Şimdi Asker

Üye No: 72,059

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts May 07, 2007 1:03 am Mesaj: #3

ikinciler de benden Saygılar keyifli vakit geçirmen dileğiyle Melek ama..
hayatındaki vazgeçilmezlerin neler dostum? Melek ama..

Üye No: 40,063
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts May 07, 2007 1:12 am Mesaj: #4

üçüncü de benden Melek ama..

1-hayatta en çok önem verdiğin insan kim?
2-onu veya onları üzmemek için kendinden ne kadar ödün verebilirsin?
3-sözünün arkasında durmak mı daha önemli, yoksa sözünden dönmek pahasına karşındakini kırmamak mı?

dream_girl
Maybe
Geyik Takımı

Üye No: 55,566

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts May 07, 2007 1:13 am Mesaj: #5

1- neden TurkBoard* - farkli,degisik,bagimlilik yapiyo... kisacasi cunku seviyorum Çok Mutlu
2- Burada ne buluyorsun.? - paylasim,her turlusunden dostluk,egitim,eglence,kisacasi keyfimi buluyorum Hıhı
3- Burayla nasıl tanıştın? - Eva ve Black Rose sayesinde,ballandira ballandira anlattilar e baktim gordum artik gorusemez oldum buraya uye oliim TB sayesinde laflariz dediydim ve girdim bidaha da cikamadim... Iyikide girmisim... Ikisine de tesekkur ederim burdan TB ile tanismama vesile olduklari icin

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

hayatındaki vazgeçilmezlerin neler dostum?
- cikolata,muzik & duslerim Çok Mutlu

1-hayatta en çok önem verdiğin insan kim? - kendimden sonra,ailem
2-onu veya onları üzmemek için kendinden ne kadar ödün verebilirsin? - gerektigi kadar Hıhı
3-sözünün arkasında durmak mı daha önemli, yoksa sözünden dönmek pahasına karşındakini kırmamak mı? - duruma gore degisir,ama genelde duygularimla hareket ettigim ve anlik karar aldigim icin o an karsimdakini kirmamamak icin o sozumden donede bilirim Bay Bay

Ex Nihilo
Haaaaleluja
TurkBoard Fan

Üye No: 53,383

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts May 07, 2007 1:16 am Mesaj: #6

kaosun efendisi ne demek Çok Mutlu hahahahaha

UNDAUNTED
Guardian of Asgaard

Üye No: 35,881

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts May 07, 2007 1:18 am Mesaj: #7

Kendin ile Dream Girl " Herkeslerin hayal ettiği Kız " arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları anlatır mısın ?
Ama bennn Ama bennn Ama bennn

dream_girl
Maybe
Geyik Takımı

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts May 07, 2007 1:30 am Mesaj: #8

kaosun efendisi ne demek - beni tanidigin zaman hayatinda bi kasirga etkisi olmasi demek... veya mikser misali karisiklik getiririm duzenine demek hahahahaha

Kendin ile Dream Girl " Herkeslerin hayal ettiği Kız " arasındaki benzerlikleri ve farklılıkları anlatır mısın ? - Onur zor soru be Of yaa
hmm... karsimdaki insana gore degisir o hayal edilen kizin farkliligi ve benzerligi... Herkezin hayal ettigi kiz farkli oldugundan.Ama benzerligimiz sunlar:

Şunları Söyler : Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!
Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek
Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz...
Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir.

Farkliligimiz ben insanin karsisina cikarim ama gerisi ona kalmis
biri yok der inanmaz,biri bulur anlamaz
Yani bakmak icin degil gormek icin bakmalari lazim diyeyim Füüü üüü üü

Üye No: 40,063
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts May 07, 2007 1:33 am Mesaj: #9

adamım yaf ben sorularıma yanıt bulamadım hahahahaha Ama bennn
dream_girl
Maybe
Geyik Takımı

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts May 07, 2007 1:36 am Mesaj: #10

ne dememi bekliyodun Füüü üüü üü
tatmin olmadin mi yane Füüü üüü üü

Yeni Başlık Gönder Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, mesajları değiştiremezsiniz 1. sayfa (Toplam 20 sayfa) [Bu başlıkta 199 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar