kötü haber nasıl verilir
Bölüm Yetkilileri: !avaria, efex61, èvanèscè, puspus, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [Bu başlıkta 41 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
kırık_kalem

Üye No: 79,381

Açıklama: ilginç
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Nis 24, 2007 11:06 am Mesaj: #1

İstanbul’da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasına telefon etmiş.
-"Baba, merhaba.. Ben Lale...."
-"Ooooo. Güzel kızım benim. N'abersin bakalım?..."
-"Hiç sorma babacığım. Hiç keyfim yok valla..."
-"Hayırdır? Bi sorun mu var?...

Kız ağlamaya başlar; babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir:
-"N'ooldu kızım? Anlatsana..."
-"Murat evi terk etti. Boşanmak istiyormuş..."
-"Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin de boşanıyorsun?..."
-"Hani senin hiç hoşlanmadığın esrarkeş çocuk vardı ya. Ben onunlaevlendim."
-"İyi halt ettin, zilli. Neyse, artik yapacak bi şey yok. Versin mahkemeye, hemen boşanın..."
-"Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor. Eğer vermezsem, iyi zamanlarımızda çektiği çıplak fotoğraflarımı İnternetten herkese yollayacakmış...."
-"Püüh. Rezil... Çıplak fotoğraf çektirdin, öyle mi?"
-"Ama babacığım. O benim kocamdı. Ne biliyim böyle bir puştlukyapacağını."-"Peki. Olan olmuş artik. Yarın havale ederim parayı...Öğleden sonrabankaya gidip çekersin; sonra da alıp yakarsın o kahrolasıfotoğrafları..."
-"Sağol baba. Eeee. Şey....Bi de kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var...''
Adam artik iyice fenalaşır. Boğuk bir sesle konuşur:
-"Kürtaj mı? Bi de hamile mi kaldın o çocuktan sen?..."
-"Aslında ondan değil... Zenci bi çocuk vardı...Zaten o yüzdenayrılıyoruz ya...."
Adam bayılmak üzeredir. Nabzı yükselir, tansiyonu düşer, artık inleyerek konuşmaktadır:
-" Biz seni oraya okumaya yollamıştık. Sen ne haltlar çevirmişsin.Allah'ım. Nedir bu basımıza gelenler...Okulu bitirir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun, yoksa kırarım bacaklarını..."
-"İstersen hemen dönebilirim babacığım. Ben geçen yıl okuldan atıldım çünkü..."
Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürebilir
çalışıyoruz"Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık, zilli?...Eh ulan? Sen hele bi gel buraya. Ben sana yapacağımı bilirim.-Evden dışarıya adım attırmıycam sana. İlk isteyenle de evlendiricem...."
-"O iş zor be baba.. Biliyorsun, moda oldu, artik evlenmeden önce esler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar... Pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben..."
-"Allah'ım, çıldıracağım... Bir de cinsel hastalıklar haaa.....Kesin o zencidendir..."-"Çok pis arkadaşları vardı. Bilmem artik hangisinden kapmışımdır..."

Güm diye bir ses duyulur. Adam kısa bir süre için kendinden geçmiştir; ancak hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır.

-"Hemen bu akşam dayını yolluyorum oraya. Seni alıp gelecek. Adresini ver bakayım..."
-" Mahmutpaşa Karakolu’ndayım... Gelirken kefalet için de biraz paragetirsin yanında..."
-"Karakol mu?...Bi de karakola mı düştün layyynnn? Ne yaptın?...."
-"Dün kafam çok bozuktu, çok içmişim. Araba kiralayip dolaşmaya çıktım. O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkânına girdim. Ama neyse ki kimse ölmedi. Dükkân sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım..."
Adam artik iyice fenalaşmıştır. Hatta fenalaşmak ne kelime; adeta kahrolmuştur. Telefonda kısa bir sessizlik olur.Kız tekrar konuşmaya baslar:

-"Babacığım. Sakın üzülme. Bütün bunlar bir şakaydı. Ben sadece sınıfta kaldığımı söylemek için aramıştım..."

Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır:

-"Canin sağ olsun be güzelim, boşveeerrr. Okul da neymiş? Hiç mühim değil, tatlı canın sağ olsun senin...

Yanlış anlatmışlar
TurkBoard Fan

Üye No: 52,684

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Nis 24, 2007 11:55 am Mesaj: #2

hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha

çok iyi ya hahahahaha

Üye No: 7,140

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Nis 24, 2007 2:53 pm Mesaj: #3

hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha

,çok iyi taktik be hahahahaha hahahahaha hahahahaha

KURS>>>İŞ>>>UYKU zZzZzZz!!!
iŞ YERİMİ SEVİYORUM
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!
(^_^)
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
ahmetyiğit
İkiyken Bir Olmaya..

Üye No: 79,192

Uyarı : 2

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Nis 25, 2007 8:59 am Mesaj: #4

çok iyi
teşekkürler
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
delii kızz
<...çaKıL tAşıı...>

Üye No: 57,031
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Nis 25, 2007 10:36 am Mesaj: #5

hahahahaha hahahahaha hahahahaha
çook iidi yaa saoll

tembel, düşler içinde yüreğim.
düşteyim..."
kırık_kalem

Üye No: 79,381

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Nis 25, 2007 11:32 am Mesaj: #6

valla ben uni bilmem ama okuyan arkadaslara ufak bir tuyo Saygılar

Hamiş & Veledi Zurna
Bölüm Yöneticisi

Üye No: 60,954
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt May 05, 2007 2:06 pm Mesaj: #7

Bunu biliyorum!
Gerçekten çok güzel!
Tşkler... Saygılar

İçimde Bir His Var Benden Pes Diyor
Olmayan Duadan Ümit Kes Diyor
Madem Ki Bahtımız Böyle İstiyor
Kaderin Emrine Uyalım Gitsin...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
akhlys
pati şefi
TurkBoard Fan

Üye No: 61,022

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt May 05, 2007 2:12 pm Mesaj: #8

biliyordum öncede hakikaten süper Hehehehe

KÜRKE HAYIR !
shekerr_kız
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Üye No: 76,345

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt May 05, 2007 9:07 pm Mesaj: #9

hahahahaha hahahahaha

babanın yerinde kim olsa önemsemez hahahahaha

Seven sevdiğinden asla yakınmaz...

Üye No: 70,654

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar May 09, 2007 9:27 am Mesaj: #10

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 5 sayfa) [Bu başlıkta 41 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
eXTReMe Tracker