4 Pkk Terör Örgütü Sitesi Hacklendi
Bölüm Yetkilileri: sebepsiz, VictoriA
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 17 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
Aydonay
A.B.'ye HAYIR.

Üye No: 15,587
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Şub 21, 2007 9:17 am Mesaj: #1

KARAYILAN'I HACKLEDİLER

Yasa dışı terör örgütü PKK'ya ait internet siteleri Cyber Protest TIM adlı hacker grubu tarafından çökertildi.

Cyber Protest TIM, PKK'ya ait 4 internet sitesini ele geçirdi.

Hackerlar, düzenledikleri programlarda internetten örgüt yandaşlarına yönelik propaganda yapan internet sitelerine Türk bayrağı ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nden oluşan bir sayfa koydu.

Daha önce PKK'ya ait bölücü yayın yapan siteleri susturarak dikkat çeken Cyber Protest TIM adlı hacker grubu yasadışı faaliyet gösteren bu tip sitelere saldırıların devam edeceğini belirtti.

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Kaynak: İnternethaber

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
GülPembe
Pır Pır Kelebek
Emektar

Üye No: 3

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Şub 21, 2007 10:14 am Mesaj: #2

Almanya üzerinden bol yayin yapiyorlar. O siteleri bu arkada$lara maillemek lazim. Sagol haber için. çalışıyoruz

Üye No: 14,503

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 25, 2007 3:13 pm Mesaj: #3

Okeyy

In this bright future you can forget your past
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
BugraKagan90
''Gilendi'' Anısına

Uzaklaştırıldı
Üye No: 44,701

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 25, 2007 3:38 pm Mesaj: #4

Punky Punky Punky Punky Punky Punky Punky Punky

''Gilendi'' nin anısına isteyenin zoruna gidebilir!
Xavier
|-´Tek Tabanca`-|
Pano Yöneticisi

Üye No: 2,796

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Şub 25, 2007 3:56 pm Mesaj: #5

4 koldan bu örgüt sitelerine saldırılar yapılıyor. her gece akınlar düzenleniyor.
Ellerine kollarına saglık arkadasların. zone-h da gezerken ufak bi tesaduf. bir hack daha (: Okeyy
Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

"İnna Lillâhi Ve İnnâ İleyhi Raciûn"
Tarihini Bilmeyenlerin Coğrafyasını Başkaları Çizer.
⎝⋋⏝⋌⎠
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder AIM YIM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
broiling

Üye No: 359

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Nis 24, 2007 9:51 am Mesaj: #6

kardeş Şimdiye kadar 500 aşkın örgüt sitesi hacklendi Ve bunların yarısı da Cyber-warrior tarafindan hacklenmiştir.

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Feminist_Ahu
Yasaklandım ;)

Üye No: 73,175

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Nis 24, 2007 9:53 am Mesaj: #7

Ellerıne saglık

maosxs
TurkBoard Fan
TurkBoard Fan

Üye No: 52,684
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Nis 24, 2007 10:57 am Mesaj: #8

çalışmalarının başarıyla devamını diliyor, destekliyorum. benim yapmak isteyip yapamadığımı yapıyolar Punky

Üye No: 74,930

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 29, 2007 11:08 am Mesaj: #9

Bence hack gruplarının reklamını yapmak yerine işlerini ön plana çıkarmak gerekir. Şımarıyorlar sonra. (Alan adı satın almak gibi) Anlayan anladı.

BLooDWaRd
Captain
Emektar

Üye No: 619

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Nis 29, 2007 11:21 am Mesaj: #10

Çok güzel bir iş çıkarmışlar.

Tebrikler.

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) [Bu başlıkta 17 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Göster | Gizle