TurkBoard
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, eliah, JiLda, MaXwELL, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 10 sayfa) [Bu başlıkta 91 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
AyCii
Just Married...
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 3,555

Açıklama: Eski versiyon..
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr May 29, 2005 6:40 pm Mesaj: #1

Arkadaşlar TurkBoard'ın eski versiyonunu buldum tesadüfen Füüü üüü üü Gülücük

Sizde eskileri hatırlamak istermisiniz Wink

Üye olmadığınız için buradaki linki göremiyorsunuz! TurkBoard üyesi olmak için tıklayınız!

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
CorNeLLiuS
- ancient -
Emektar

Üye No: 1,042

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr May 29, 2005 6:53 pm Mesaj: #2

vay bea. nerden nereye

Emektar

Üye No: 252
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr May 29, 2005 6:53 pm Mesaj: #3

vay vay vay...nostalji yaptırdın bize çok çok teşekkürler..bakarken bi hoş oldum yaaa.nerden nereyee.çok sağolasın Gülücük
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
BaNG
Emektar
Emektar

Üye No: 462

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr May 29, 2005 6:57 pm Mesaj: #4

oy oy oy garip oldum birden
teşekkürler Aycİİ Süperrrrrr

punguşe
*şimdi*

Üye No: 2,800

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr May 29, 2005 7:11 pm Mesaj: #5

nereden nereye .........

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
AyCii
Just Married...
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 3,555

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts May 30, 2005 7:40 pm Mesaj: #6

Reja ederim arkadaşlar.Walla ne yalan söölim,ilk gördüğümde bende çok şaşırmış ve ilk üye olduğum günü anımsamıştım.Üyeliğimde bir arkadaşım sayesinde olmuştu Gülücük

"<söylemeden geçemiycem; Teşekkürler 'tachibana' Hehehehe > "

ismi_yk

Üye No: 14,549

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Haz 15, 2005 6:35 pm Mesaj: #7

bende önceden yoktum ama simdi burdayim Gülücük vallahi cok sey degismis ! ! ! Gülücük Te$ekkürler AyCii ! ! ! Ellerine saglik ! ! ! Gülücük

Üye No: 313

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Haz 15, 2005 6:37 pm Mesaj: #8

Allah Allah listede adımı göremedim acaba o zamanlar da mı gisli giriyomuşum Çok Mutlu
Altas01
TB BJK TEAM
TurkBoard Fan

Üye No: 980

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Haz 15, 2005 6:48 pm Mesaj: #9

Ya ben o zamanlar nasıl olmam ya...

Hayret kaç senedir buradayım halbuki.........
ayk
Bu hayat yordu beni.
TurkBoard Fan

Üye No: 11,370
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Haz 17, 2005 1:21 am Mesaj: #10

hey gidi günler hey

Bayraksızlar bayraksızlar
Yere düşse bayrak sızlar
Nerden bilsin kıymetini
Soysuz sopsuz bayraksızlar
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 10 sayfa) [Bu başlıkta 91 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar