Frozen Flame
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, puspus, VivaLaVida, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 135 sayfa) [Bu başlıkta 1343 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
Frozen Flame
Forza Milan
TurkBoard Fan

Üye No: 70,295

Açıklama: güncellendi :)
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pzr Arl 10, 2006 10:18 pm Mesaj: #1

öncelikle herkese merhaba Gülücük
Adım Barış,17 yaşındayım.Koç burcuyum(pek ilgilenmem Melek ama.. ). Ankara'da yaşıyorum ve Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde 11. sınıf öğrencisiyim.sıradan bir öğrenci hayatım var Gülücük boş zamanlarımın çoğunu bilgisayar ve internetle geçiririm.onun dışında yüzmeyi,bisiklete binmeyi ve arkadaşlarımla zaman geçirmeyi severim. Turkboard u bir arkadaşım söyledi ve yaklaşık bir sene önce geldim buraya.İyi ki de gelmişim.burada gerçekten iyi insanlar tanıdım Hıhı abilerim ablalarım,dostlarım arkadaşlarım,az da olsa kardeşlerim Gülücük
Nick konusuna gelince anlam olarak "Dondurucu Alev".ancak nerden bulduğumu ben de bilmiyorum Gülücük
Fenerbahçeliyim. Heyoo sporu takip ederim ve fırsat buldukça yaparım Hıhı
zaten bir sene de beni az çok tanımışsınızdır,soru olursa ben burdayım Wink

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
impoSsibLe
PØH PØH PÊRî§î
TurkBoard Fan

Üye No: 61,411

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 18, 2006 9:17 pm Mesaj: #2

Merhaba Bari$ memnun oldum (:
Bu arada 100. mesaj'in hayirli olsun...
Biraz gec kaldim affet Füüü üüü üü

Üye No: 46,626

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Pts Arl 18, 2006 9:22 pm Mesaj: #3

mrb barış benim kuzende senin okulda okuyo...
Frozen Flame
Forza Milan
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Arl 20, 2006 7:33 pm Mesaj: #4

merhaba impo(sana böyle dememde bir sakınca yoktur sanırım) evet biraz geç oldu,ümidi kesiyordum Gülücük ama önemli değil.ben de memnun oldum.

slm hasna.kuzenin hangi sınıfta?adı ne?bakarsın tanıdık çıkar..Gülücük

"Gönül ne kahve ister ne kahvehane,
Gönül sohbet ister kahve bahane..."
Yurek
.: Adige Phşaşe :.
Emektar

Üye No: 38,235
Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Arl 20, 2006 7:43 pm Mesaj: #5

Amanın bir ufacık daha Melek ama..

Hoşgeldin Barış Hıhı

Frozen Flame
Forza Milan
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Arl 20, 2006 8:47 pm Mesaj: #6

hoşbulduk yürek..tabi ufaklık göreceli bir kavramdır.saygı duyarım ama olmadı yani.. Saygılar Füüü üüü üü

Yurek
Emektar

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Arl 20, 2006 8:52 pm Mesaj: #7

Yaşından dolayıydı benim ki Füüü üüü üü

Yanlış anlaşılmaya meyil verdiysem özür dilerim Melek ama..

Frozen Flame
Forza Milan
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Arl 20, 2006 9:09 pm Mesaj: #8

ben, beni sanki küçümsediğini sandım ama öyle değilse önemli değil.elbette birisi birisinden yaşça büyük olacak. Saygılar

MERT REİS
~~BYneco~~

Üye No: 21,512

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Arl 21, 2006 1:39 pm Mesaj: #9

aaa gecen sene ortacaydım cok hos bır sehır kardesım kıymetını bılmek gerek hele SARIGERME 1 numara

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Yurek
Emektar

Gizli

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Arl 21, 2006 1:50 pm Mesaj: #10

« Frozen Flame » demiş ki:
ben, beni sanki küçümsediğini sandım ama öyle değilse önemli değil.elbette birisi birisinden yaşça büyük olacak. Saygılar

Asla haddime değil..
Benden o tarz şeyler göremezsin merak etme Melek ama..

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 135 sayfa) [Bu başlıkta 1343 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar