"atHéNa_" da kimmiş ?"
Bölüm Yetkilileri: Bölüm Sorumluları, Bölüm Yöneticileri, puspus, VivaLaVida, Xavier
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 188 sayfa) [Bu başlıkta 1877 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1 ...
 Yazar  Mesaj
atHéNa_
@ Denizli/ İstanbul
TurkBoard Fan

Üye No: 70,230

Açıklama: :)
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Oca 24, 2007 9:17 pm Mesaj: #1

Ben kimim ?
Adım Cansu. 1989 yılının karlı bir kıs aksamı Göztepe SSK hastanesinde Istanbul’da dogmusum .Çocukluk, Ilkokul, ortaokul ve lise derken lıseyı 2007’de bıtırdım. Esit agırlıgı istememe ragmen lise 1 deki sayısal derslerimin iyi olması ve annemin ısrarıyla sayısalı seçip zar zor mezun oldum...Sayısal mezunuyum ama lise 2- 3 deki fizik ögretmenim yüzünden fizikten nefret ettim ve de esit agırlıktan hazırlanmaya karar verdim. Bu benim icin cok zor bır karardı. Ne de olsa bunun yuzunden 2 sene kaybettım... Bır senemin bosa gitmemesi için Su an hem acıkogretım iktisat 1. sınıf okuyorum hem de ÖSS’ye hazırlanıyorum... Insallah bu sene istedigim yeri kazanıcam.
Kitap okumayı, gitar calmayı, sinemayı, özellikle tiyatroyu,bilgisayarda saatlerce durup nette gezinmeyi. müzik dinlemeyi çok severim. Genelde rock agırlıklı dinlememe ragmen arada pop, klasik, halk müzigi... vs. dinledigim de olur tabi arabesk müzik haric... Yabancı dillere buyuk ılgı duyarım. Annemın sayesinde Rusca’yı, dil kursları sayesinde de ispanyolcayı ve italyancayı iyi bildigimi soyleyebilirim. Astrolojiye baya bi meraklıyımdır. Burcum yay ve burcumun butun ozelliklerini tasırım. Gezmeyi cok severim. 40 derece atesim olsa bile gezme lafını duydum mu ok gıbı fırlarım dıyebilirim. Azıcık meraklıyım sanırım; ama azıcık (: Asırı ozgur ruhluyumdur, asla kısıtlanmasına izin vermem (: Sıcakkanlı biri oldugumu soylerler. Ama kanım ısınmadımı da -huyum kurusun- omru bıllah onunla kaynasamam... Zaten oyle biriyle de isim olmadı çok sükür... (:
Fızıksel olarak ela gözlü, kumral saclı, 1.65 boylarında kendi halinde bir kızım Polis
Koyu bı Besıktas’lıyım (: Yense de yenılse de Yer sıyah Gok Beyaz (:
Benden bu kadar. Herseyin gonlunuzce olması dilegiyle...

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
baby face
Sükût-u HayaL

Üye No: 25,569

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Oca 24, 2007 10:33 pm Mesaj: #2

oooo kankacım hoş geldin aramıza kendını cok ıyı tanıstmıssın ama benı unutmuşsun... Sümüklü

@ Denizli/ İstanbul
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Çar Oca 24, 2007 10:38 pm Mesaj: #3

kankam seni unutur muyum hiç biliyosun senin sayende turkboard ı tanıdım Öpücük
moda_vizyon
Eşşek Gözlüm...
TurkBoard Fan

Üye No: 4,063

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Oca 25, 2007 3:22 pm Mesaj: #4

hoşgeldin Saygılar

Dudaklarımı affet...Çünkü; mutluluğu en olmadık yerde buluyorlar...
 Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder MSNM Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
atHéNa_
@ Denizli/ İstanbul
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Oca 25, 2007 3:28 pm Mesaj: #5

hoş buldum yazdıın için tşkler Heyoo
paLpebra
Pseftikos-Kosmo
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 11,931

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Oca 25, 2007 3:59 pm Mesaj: #6

Aramıza Hoş Geldin Kardeşim

Uyuduğun kaldırımları anlamalısın
Ufacık ellerimi anımsıyorum, salıncağımın iplerini, seni, düşmemeli (baba)
atHéNa_
@ Denizli/ İstanbul
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Oca 25, 2007 4:24 pm Mesaj: #7

Hoş bulduk paLpebra Çok Mutlu
VivaLaVida
Pandora's Box
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 53,886

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Oca 27, 2007 6:23 pm Mesaj: #8

hoşgeldin cansu aramıza Bay Bay Bay Bay

Nefesler tutuldu...
Yarışma başladı...
TurkBoard tarihinin en uzun soluklu yarışması...
3. TSL Maç Tahminleri Yarışması tüm hızıyla bu sene de devam ediyor...

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
atHéNa_
@ Denizli/ İstanbul
TurkBoard Fan

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Oca 27, 2007 6:24 pm Mesaj: #9

Hoş buldum yorumyazdıın için tşk ederim. Heyoo
VivaLaVida
Pandora's Box
Bölüm Sorumlusu

Üye No: 53,886

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Oca 27, 2007 6:25 pm Mesaj: #10

ne demek cansu
seni tanıdığım günde hatların kopması üzdü beni Sümüklü Sümüklü Sümüklü

Nefesler tutuldu...
Yarışma başladı...
TurkBoard tarihinin en uzun soluklu yarışması...
3. TSL Maç Tahminleri Yarışması tüm hızıyla bu sene de devam ediyor...

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 188 sayfa) [Bu başlıkta 1877 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1 ...
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar