--(+18)---Dünyada ve Türkiye'de Terörün Yaptıkları.--(+18)
Bölüm Yetkilileri: exUBert, merlin84
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 7 sayfa) [Bu başlıkta 64 mesaj bulunuyor] « Önceki başlıkSonraki başlık »

Sayfa::  1
 Yazar  Mesaj
8li

Üye No: 1,899

Açıklama: Terörle dolan Dünya bunları hala göremedi. --(+18)---
Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Tem 21, 2005 4:39 pm Mesaj: #1

Terör artık tüm dünyayı tehdit ediyor
Türkiyedeki terör örgütlerini destekleyen ve besleyen Avrupa ülkeleri ve ABD ile Suriye,İran ,Irak gibi ülkeler de terörden nasiplerini artık alıyorlar. Ve hala kendilerine bulaşan terörizme karşılık , Türkiyenin başına musallat ettikleri terör gruplarına arka cıkıyorlar.
Burada değişik ülkelerde meydana gelen terör olaylarına ait Fotoğrafları sizlere sunacağım. Arkasından da Yıllardır kanayan yaramız olan ve 38.000 insanın hayatını kaybettiği pkk terörizminin yaptıklarının ortaya cıkardığı fotoğrafları vereceğim.
BU FOTOĞRAFLARI BİRBİRİ İLE KARŞILAŞTIRIN. FARKI GÖRÜN.
ÜSTTEKİLER BATININ YENİ TANIŞTIĞI TERÖR FOTOĞRAFLARI,
ALTTAKİLER İSE BATININ ;PKK YA YILLARDIR BİZE KARŞI İŞLETTİĞİ İNSANLIK SUCU CİNAYETLERİNİN FOTOĞRAFLARI.

Dünya daha pkk terörü ve vahşeti gibi bir olayı yaşamadı. Yıllardır bize karsı kullandıkları ve besledikleri teröristlerin neler yaptıklarını İzlediklerinde neler hissedecekler acaba.
Fotograftaki cocuklar kendi cocukları, kadınlar kendi anaları kızları ve karıları ve şehitlerimiz ve erkeklerimiz onların kardesleri, babaları olsaydı neler hissederlerdi. yüzlerine karşı sormak isterim.
Terörizmi ve teröre destek veren herkesi lanetliyorum.
Türkiye Cumhuriyeti Bölünmezdir ve ilelebet muhafaza edilecektir. Eğer birgün kendi ülkemde belkide dağlara cıkarak mücadele etmem gerekirse ve böyle bir zorunluluk ortaya cıkarsa canımı bu vatanımın uğruna seve seve feda edeceğim. Türkiye Cumhuriyetini Bölmek isteyenler asla unutmasınlar. Burası ne Afganistan, ne Irak , ne Somali, ne Küba, ne Çeçenistan, ne Cezayir, ne Vietnam değildir.
Burası özbe öz Türk vatanı olan Anadolu topraklarıdır. Bir karış toprağı bile dünyaya bedeldir.
Bugün: Türkiyeyi Bölüp ayrı bir kürt devleti kurmak ve kurdurtmak isteyenler Sizlere soruyorum. Böyle bir sonuc olurda Türkiye bölünürse hepinizin canını almak gerekse bile almazmıyız. Yaptıklarınızın hesabını sormazmıyız sizlere?
Yüzbinlerce şehit verdiğimiz bu toprakları bu kadar kolay alabilirmisiniz hic. Yüzbinlerce şehit verdiğimiz Vatanımızı milyonlarca can vererek ve alarak yine kurtarırız.

Dünyadaki Terorist Saldırıların Görüntüleri.

11 Eylul New york

12 ekim 2002 Bali

5 ağustos 2003 jakarta

5 temmuz 2003 Moskova

Rusyada Beslan okul baskını

11 mart 2004 Madrit

7 temmuz 2005 Londra

Suudi Arabistan

VE PKK TERÖRÜNÜN YAPTIKLARI.
( BESLEDİĞİNİZ PKK BU İŞTE)

Mahir

Kullanıcı bilgilerini göster Özel mesaj gönder Alıntıyla Cevap Gönder Başa dön 
xenon_xeo
By XeNoN

Üye No: 4,498

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Tem 21, 2005 4:49 pm Mesaj: #2

çok fena oldum fotoları görünce, ne diyiim ŞerefsizLer

novalcin

Üye No: 6,417

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Tem 21, 2005 5:25 pm Mesaj: #3

Allah hepsini nasıl biliyorsa öyle yapsın . Şerefsiz adiler .
Çok kötü fotolar .
zifiri_karanlik

Üye No: 18,206

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Per Tem 21, 2005 5:32 pm Mesaj: #4

Ya Allah kahretsin bunlar da ne böyle ?????

Ne denir ne söylenir böyle bi durumda bilemiyorum yaa,İşte yaşadığımız ülkenin ve dünyanın kapanmayan yarası terör,çok acı.

Allah herkese sabır versin.

e.a.g.l.e.

Üye No: 1,139

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 22, 2005 2:31 am Mesaj: #5

yaw bunlar ne yaaa...hepsine bakamadım...kaldıramdım yaniii...diyecek söz bulamıyorum...allah belalarını versin.bu bile azkalır....gerckten diycek söz bulamıyorum...

siyah- beyaz /ölüm yasam

[
FTakaVASE
AlpErenTürKü

Üye No: 3,054

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cum Tem 22, 2005 7:21 pm Mesaj: #6

tüm terör örgütlerini lanetliyoruz... Beslan ve Pkk görüntÜleri beni yikti geçti...

Banami seslendin...?

Üye No: 17,032

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Tem 26, 2005 12:34 pm Mesaj: #7

pkk hakkinda yorum yapmicam cunku yorum yapmaya degmez onlara sadece icimden cook agir bi kufur ediyorum

Üye No: 7,011

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Sal Tem 26, 2005 12:52 pm Mesaj: #8

onlar yaşayan toplumumuuzun kanayan yarası,onlar tüm dünya tehtidi ,onlar iğrenç insanlar,resimlere bakarken etleriim diken diken oldu...

Üye No: 2,769

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Tem 30, 2005 8:39 pm Mesaj: #9

diyecek bir şey yok bunları savunanlara göstermek lazım bu resimleri belki akılları başlarına gelir tek avuntumuz zamanı gelince cezalarını çekicek olmaları.
phsyco
Show Must Go On

Üye No: 116
Gizli

Yasaklandım

Tek mesaj gösterimi Tek mesaj gösterimi Tarih: Cmt Tem 30, 2005 9:10 pm Mesaj: #10

gün gelir hesap sorulur bu adilerden

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 7 sayfa) [Bu başlıkta 64 mesaj bulunuyor]
Sayfa::  1
« Önceki başlıkSonraki başlık »

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderemezsiniz
Bu forumdaki dosyaları indiremezsiniz
TurkBoard çerezlerini temizle  
Oyunlar